HerNews.gr
Social News

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη. Δεν νομίζω ότι τη νιώθουν»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για την πολυσυζητημένη κόντρα μεταξύ του και τον Γκουντάρα – Κάκκαβα. Η απάντηση στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου  «Χαμογέλα και πάλι» και του δημοσιογράφου Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νομίζω ότι νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη. Θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι γενικά όταν αναγκάζομαι να φύγω από το φως και τη δύναμή μου. Στενοχωριέμαι όταν χρειάζεται γενικά να εξηγώ τα αυτονόητα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έχει κινηθεί νομικά κατά του ΣΚΑΪ: «Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά κατά του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ κινείται νομικά, τα κάνει αυτά στους ανθρώπους. Εγώ ακόμη είμαι κουλ. Δεν μπήκα στην αναζήτηση για να κάνω μία αγωγή να ζητήσω χρήματα. Θα το κάνει ο δικηγόρος μου, ο οποίος μου είπε ότι έχω περιθώριο μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά»

Συνέχισε λέγοντας: «Έχω πάρει πολλή αγάπη και γι’ αυτό σκέφτομαι τους ανθρώπους –για να κάνω μία σούμα σε όλα τα προηγούμενα που με ρώτησες, και για τον Γρηγόρη και για τον ΣΚΑΪ- τους συμπονώ και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη. Και προσπαθώ να μαλακώνω τη ψυχή μου γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς και τη γυναίκα μου».

Νεότερα Άρθρα

Survivor All Star: Το twitter «δίκασε» Καρολίνα και Μάριο μετά τις αποκαλύψεις – Η αποθέωση στην Ασημίνα

Her News

Κρίστι Μπρίνκλεϊ: Το πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

HerNews ka

Emily Ratajkowski: Ο ενός έτους γιός της φωτογραφίζεται στην πρώτη του καμπάνια

HerNews ka