HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει το δημοσίευμα από την αγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά, χωρίς όμως να αναφέρεται ημερομηνία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που συνηθίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε το ίδιο και με το γάμο της με τον αγαπημένο της Κώνσταντίνο Δανιά. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντεύτηκε κάτω απο άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στη Ραφήνα. Το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό με την Ιωάννα Μαλέσκου να λάμπει απο ευτυχία καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι τους που όπως η ίδια αποκάλυψε είναι κοριτσάκι.

Το HerNews επικοινώνησε με το Δήμαρχο Ραφήνας Ευάγγελο Μπουρνούς, ο οποίος κράτησε όμως σιγή ιχθύος, καθώς είπε πως δεν έχει εξουσιοδότηση απο το ζευγάρι να μιλήσει δημόσια για το γάμο τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σύντομα θα κάνει τη χαρμόσυνη ανακοίνωση για τον γάμο της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι έμαθε ότι είναι έγκυος – «To θέλαμε, αλλά δεν το είχα σχεδιάσει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Όσα δήλωσε για τη συμμετοχή της στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Βόλο που συζητήθηκε

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την εντυπωσιακή topless φωτογραφία που ανήρτησε για τα γενέθλιά της

HerNews ka

Hailey Bieber: Kατακεραυνώνει όσους άφησαν «αποκρουστικά σχόλια» στις αναρτήσεις της Selena Gomez εν μέσω της κόντρας τους

HerNews ka