HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Η σημαντική προσφορά του σε παιδιά που πήραν μέρος σε αγώνα ποδοσφαίρου

Για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών cpt. Γιώργος Βάλλης, βρέθηκε αρωγός προσφέροντας μπανάνες στα παιδιά που πήραν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου σε Διαδημοτικό Τουρνουά Φιλίας.

500 αθλητές από όλη την Ανατολική Αττική έλαβαν μέρος το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο γήπεδο Σαρωνικού Αναβύσσου, ‘’Βασίλης Τροχίδης’’, σε μία διοργάνωση θεσμό που ξεκίνησε φέτος και σκοπεύει να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια.

Στόχος του κ. Βάλλη είναι πάντα η ενίσχυση της άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πόσο σημαντικές είναι οι προσπάθειες και οι δράσεις της αντιδημάρχου Ναταλίς Κακκαβά. «Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, στους εθελοντές, στους προπονητές των ομάδων και σε όσους συνέβαλαν για το υπέροχο αυτό τουρνουά», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών cpt. Γιώργος Βάλλης βρέθηκε καλεσμένος του Δημάρχου κου Στέλιου Μαμαλάκη στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου. Αφορμή ήταν το μεγάλο δρομικό γεγονός της «Ειρηνοδρομίας», το οποίο θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παναγούλεια 2024», που γίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη. Αξίζει να αναφερθεί η συμβολή του κου Βάλλη μέσω χορηγίας στην πραγματοποίηση της Ειρηνοδρομίας.

Ο κ. Βάλλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση στη συνέντευξη τύπου και τη δυνατότητα που του δόθηκε να υποστηρίξει το σπουδαίο έργο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. 

Γιώργος Βάλλης: «Ο συνολικός αριθμός των θαλαμηγών στη χώρα μας είναι μεγαλύτερος από 5.000»

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε με ριγέ κι έδωσε απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό

Her News b

Ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» πάνω από έναν τόνο ποτά «μπόμπες» – Tους έπιασαν οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ

Her News

Σημαντική μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά τις επόμενες ώρες και με καταιγίδες

HerNews ka