HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, η μύτη μου και το χαμόγελό μου»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μιλάει για τη σχέση με τη μητέρα της στην εκπομπή «Ελένη» και δηλώνει ανοιχτά «μαμάκιας».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, λέγοντας πως πλέον έχει περάσει στο στάδιο της κατανόησης ως προς εκείνους, ενώ μίλησε για τον εαυτό της.

«Είμαι δηλωμένος μαμάκας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά. Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση».Η ίδια θα πει πως είμαστε πολύ συντηρητική κοινωνία ενώ αναφέρεται και στο εάν θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Πυριόχος: «Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν το πιο τρυφερό και συγχρόνως το πιο σκληρό άτομο»

Her News b

Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο της υποκριτικής»

Her News b

Άντζελα Δημητρίου: «Με την κόρη μου κάναμε τάμα για να μείνει έγκυος»

georgegsp