HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Βρέθηκε καλεσμένος στα «Παραπολιτικά 90,1» & μίλησε για τη νέα τουριστική σεζόν

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωματων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC) Γιώργος Βάλλης βρέθηκε καλεσμένος στον Ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1FM» και στην εκπομπή “Δύο αλλά όχι ξένοι” με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν συζήτησαν για τους εργαζόμενους στον κλάδο αλλά και τις προσπάθειες της ένωσης και του ίδιου του Προέδρου για καλύτερες μισθολογικές συνθήκες.

Αναφορικά με τη νέα τουριστική σεζόν αλλά και για την προετοιμασία που έχουν κάνει ο Γιώργος Βάλλης δήλωσε: «Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και σε κοινωνικό επίπεδο και σε προσωπικό και σε συνδικαλιστικό. Φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε πολύ καλή τουριστική περίοδο. Έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς όλες οι προετοιμασίες των σκαφών στα ναυπηγεία για να είναι έτοιμα και για το Πάσχα και από τον Μάιο που ξεκινάει και επίσημα η καλοκαιρινή σεζόν».

«Κοιτάμε πως θα καλύψουμε νέες θέσεις εργασίας με νέο κόσμο»

Αναφορικά με τις πληρωμές των εργαζομένων ο Πρόεδρος τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό και καινοτόμο βήμα. Έχουμε θεσπίσει κάποια μισθολογικά πλαφόν που μπαίνουν στις αγγελίες όπου κοιτάμε να ανεβάσουμε τα στάνταρ τα οικονομικά για την εκάστοτε θέση και ειδικότερα στα κατώτερα πληρώματα ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να είναι με υψηλούς μισθούς αμειβόμενοι εννοείται ασφαλισμένοι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Βάλλη εδώ:

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μητσοτάκης: «Μπόνους» στους φαρμακοποιούς για κάθε νέο ραντεβού που κλείνουν για εμβολιασμό

Her News b

Μ. Συρεγγέλα: Περισσότερα από 4.500 άτομα έχουν απευθυνθεί από την αρχή του χρόνου στα Συμβουλευτικά Κέντρα του Δικτύου Δομών μας

Her News

Εύα Καϊλή: Βαρύ το κατηγορητήριο, αναμένονται ανακοινώσεις – Προς οριστική καθαίρεση

Her News b