HerNews.gr
Ελλάδα

GIWA: Τον Διεθνή θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι κριτές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι στην Συνέντευξη Τύπου

Τα GIWA έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου, τιμά ώς πρέσβειρα τον θεσμό GIWA.

Στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, έλαβε χώρα, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, η συνέντευξη τύπου για τη γνωστοποίηση των Διεθνών Βραβείων που αναγνωρίζουν και βραβεύουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα.

H τελετή απονομής των βραβείων– GREEK INTERNATIONALWOMEN AWARDS (GIWA) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στον Ελληνικό Κόσμο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στις 18 Μαΐου 2023.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου, τιμά ώς πρέσβειρα τον θεσμό GIWA και απηύθυνε χαιρετισμό και μήνυμα προς τις Ελληνίδες παγκοσμίως να συμμετάσχουν, σε αυτή την τόσο σπουδαία δράση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ανεβαίνει μια γυναίκα, ανεβαίνουμε όλες μαζί της»

H Πρόεδρος των GIWA κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου, άνοιξε την συνέντευξη τύπου, γνωστοποιώντας ότι η φετινή καμπάνιατων βραβείων έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, το λεγόμενο women empowerment.

Δήλωσε ότι:

«Η συλλογική επιτυχία είναι πιο δυνατή από το άθροισμα της ατομικής.
Όταν βοηθάς μια γυναίκα να αναδείξει το έργο της, έρχεσαι και λίγο πιο κοντά στο να σπάσεις τη λεγόμενη γυάλινη οροφή.
Οι γυναίκες είναι η ίδια η κοινωνία, και καθεμία μόνη αλλά και όλες μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το λεγόμενο «domino effect».

Παραβρέθηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής GIWA Νάγια Μπολτέτσου, Μαρία Σαραντοπούλου, Μαρία Χατζηασλάνη, Λιλή Πυράκη, Νανά Τσουμάκη, Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου, Λέιλα Στάαλ, στελέχη επιχειρήσεων που στηρίζουν τον θεσμό GIWA, όπως:  της Cosmote, OTE Group, της Ηρακλής Group of Companies, της ΣΤΑΣΥ, της Ernst Young ΕΥ Greece, της Πανάς Group και πλήθος δημοσιογράφων.

Στο πάνελ οι καταξιωμένοι, στον τομέα τους.

Κριτές των βραβείων Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Δούκα, Λάζαρος Καραγιαννίδης, Ελπίδα Κόκκοτα, Μαρίνα –Λήδα Κουταρέλλη, ΕιρήνηΝικολαΐδη, Έλενα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Σεβαστή- Σοφία Ανθοπούλου, Κωστής Γεωργίου, Νατάσσα Λιανού και Μαρίνα Παπαιωάννου, Τζίμη Αθανασόπουλος ανέλυσαν στους παραβρισκόμενους το όραμα, τον σκοπό και τον στόχο των GIWA.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Αντζελα Γκερέκου, τους κριτές, τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς επικοινωνίαςτου θεσμού GIWA και τους δημοσιογράφους που αγκάλιασαν τα Βραβεία και το όραμα της δράσης.

Η Επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής για όλες τις υποψήφιες λήγει στις 14 Νοεμβρίου 2022. Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο:

www.greekinternationalwomenawards.com

Η απονομή τελετής θα διεξαχθεί στον Ελληνικό Κόσμο Ιδρυμα Μείζονως Πολιτισμού, στις 18 Μαϊου 2023.

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:

https://greekinternationalwomenawards.com/

Το HerNews είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας των GIWA!

Επίσημοι χορηγοί και υποστηρικτές:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Το γραφείο του πρωθυπουργού υιοθέτησε Λαμπραντόρ που θα γίνει οδηγός τυφλού

Her News

9 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Her News

Μέσω gov.gr οι καταγγελίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αδικήματα μέσω διαδικτύου

Her News