HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Έκανε την πιο stylish εμφάνιση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Hailey Bieber προετοιμάστηκε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια μίνι κόκκινη φούστα καθώς σέρβιρε μερικά χαμόγελα (και παγωτά) στο Erewhon στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η 27χρονη ιδρυτής της Rhode φόρεσε μια μπορντό ζακέτα Mirror Palais (295 δολαρίων) και ασορτί φούστα (250 δολαρίων) σε εικόνες στο Instagram Story της που προωθούν τη συνεργασία της επωνυμίας της με το παντοπωλείο.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Hailey Bieber στέκεται στην τεράστια ντουλάπα της ενώ φοράει την cropped ζακέτα, την οποία είχε κουμπωμένη μέχρι το λαιμό εκτός από τα δύο κάτω κουμπιά, δείχνοντας τους κοιλιακούς της.

Χέιλι ΜπίμπερΗ Bieber αποκάλυψε την γυμνασμένη κοιλιά της με τη χαμηλόμεση μίνι φούστα με φιόγκο συνδυάζοντας την εμφάνιση με μπορντό slingbacks Gucci (1.100 δολαρίων) με χρυσές αλυσίδες στις γόβες.

Χέιλι ΜπίμπερΠόζαρε με μια κόκκινη τσάντα ώμου Gucci Jackie (2.400 δολαρίων) στον ώμο της καθώς στεκόταν μπροστά σε έναν καθρέφτη για να τραβήξει τη selfie.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι το κόκκινο σετ της ήταν μια θεματική απόφαση καθώς κατευθυνόταν στο κατάστημα Erewhon στο Μπέβερλι Χιλς με τον σύζυγό της Justin Bieber για να δημιουργήσουν το «Hailey Bieber’s Strawberry Glaze Soft Serve Sundae», μια προώθηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την επωνυμία περιποίησης επιδερμίδας της.

Χέιλι Μπίμπερ

Χέιλι Μπίμπερ

Χέιλι και Τζάστιν ΜπίμπερΗ Hailey και ο Justin φαινόταν να διασκεδάζουν καθώς έφτιαχναν παγωμένες λιχουδιές στο πολυτελές παντοπωλείο, με τον τραγουδιστή να φορά ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ μαζί με γυαλιά.

Το ραντεβού τους πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακολουθεί ένα πολυάσχολο (και κομψό) Σαββατοκύριακο για το ζευγάρι, το οποίο έφτασε στο Λας Βέγκας για το Super Bowl 2024 με κομψές δερμάτινες και γούνινες εμφανίσεις.

Glazed skin: To βασικό βήμα για να αποκτήσετε τη λαμπερή επιδερμίδα της Hailey Bieber

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαμάνθα Μαρκλ: Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν εικάζει ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι οδεύουν προς χωρισμό

HerNews ka

Αδιανόητο περιστατικό στην Ιταλία: Τουρίστας χάραξε με κλειδιά το όνομά του & της κοπέλας του στο Κολοσσαίο

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα τα οικονομικά στοιχεία του συμβολαίου μου, απλώς το υπέγραψα»

HerNews ka