HerNews.gr
Beauty

Glazed skin: To βασικό βήμα για να αποκτήσετε τη λαμπερή επιδερμίδα της Hailey Bieber

Ένα must-have την άνοιξη του 2022, όταν η τάση ήταν στο αποκορύφωμά της, το «glazed skin» που δημιουργήθηκε από την Hailey Bieber φαίνεται να επιστρέφει ξανά, αν εμπιστευτούμε τα εξαιρετικά φρέσκα και λαμπερά πρόσωπα των μοντέλων στην έκθεση Schiaparelli άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Για υπενθύμιση, αυτή η τάση ομορφιάς αποτελείται από ένα είδος «γλάσου» στο δέρμα που κάνει την επιδερμίδα εντελώς καθαρή, χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Αυτή την επιτυχία την οφείλουμε ιδιαίτερα στη Hailey Bieber , η οποία εκείνη την εποχή πολλαπλασίαζε selfies στο Instagram όπου η επιδερμίδα της εμφανιζόταν πιο αψεγάδιαστη από ποτέ.

Αυτές οι σειρές φωτογραφιών ήταν επίσης, όπως μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε, ένα εξαιρετικό μέσο επικοινωνίας για να αναδείξει τη Rhode , την επωνυμία της που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Δίπλα στα ήδη απαραίτητα προϊόντα περιποίησης χειλιών με πεπτίδια , είναι τώρα η σειρά του γάλακτος προσώπου να χαράξει μια ξεχωριστή θέση.

Συγκεντρώνοντας περισσότερες από 5,9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok , το «glazing milk» του Rhode είναι απλά μια επιτυχία. Σύμφωνα με τη μάρκα, αυτό είναι «το απαραίτητο βήμα προετοιμασίας» για τη Hailey Bieber ώστε «να απαλύνει το δέρμα της».

Αυτό θα μπορούσε λοιπόν να είναι το μυστικό της επιδερμίδας της Hailey Bieber, που είναι τόσο γαλακτώδης και λαμπερή. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό, η αέρινη σύνθεσή του αποθηκεύει μια τριάδα κεραμιδίων (τα οποία ενισχύουν τη λειτουργία φραγμού του δέρματος), καταπραϋντικούς πολυσακχαρίτες (που επίσης βοηθούν στην ενυδάτωση) και έναν συνδυασμό ψευδαργύρου, μαγνησίου και χαλκού, για την προστασία του δέρματος από ελεύθερες ρίζες.

Πέρα από την ευνοϊκή γενετική βάση, η Hailey Bieber επιτυγχάνει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στρώνοντας την περιποίηση της επιδερμίδας, ξεκινώντας με την απολέπιση και στη συνέχεια εφαρμόζοντας ενυδατικούς ορούς και μάσκες χωρισμένες σε διάφορα μέρη (δηλαδή σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου). 

Τελειώνει με μια ενυδατική κρέμα που ενισχύει τον φραγμό του δέρματος.

Βacuchiol: Ανακαλύψαμε τη νέα ρετινόλη που δε δημιουργεί παρενέργειες!

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Skincare: Οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024

HerNewskl

Blake Lively: Έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ginger!

HerNewskl

Frosty Manicure: H τάση που προτείνουμε για το χειμερινό μανικιούρ!

HerNewskl