HerNews.gr
Διεθνή

Hilary Swank: Μοιράζεται αυτό που την εξέπληξε περισσότερο όταν έγινε μαμά στα 48 της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Hilary Swank μίλησε για το πώς ήταν να γίνεις για πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 48 ετών σε μια νέα αποκλειστική συνέντευξη στο Page Six.

«Είναι πολύ πιο ευτυχές», είπε η Swank, η οποία γέννησε δίδυμα πέρυσι. «Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, είναι πολύ πιο συναρπαστικό από όσο φανταζόμουν ποτέ», συνέχισε. «Πάντα πίστευα ότι θα ήταν εξαιρετικό, αλλά είναι πολύ περισσότερο».

Η σταρ του «Boys Don’t Cry», τώρα 49 ετών, καλωσόρισε τα δίδυμα της –ένα αγόρι και ένα κορίτσι– τον ​​Απρίλιο του 2023 με τον σύζυγό της Philip Schneider, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.Η Hilary Swank και τα δίδυμα της.Αποκάλυψε τα νέα της εγκυμοσύνης της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Οκτώβριο του 2022 στο “Good Morning America”.

Ωστόσο, μόλις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος η Hilary Swank αποκάλυψε τελικά τα ονόματα των μικρών της.Τα δίδυμα της Hilary Swank.Η ηθοποιός ανακοίνωσε τα ονόματά τους -Aya και Ohm- αναρτώντας μια γλυκιά φωτογραφία τους να κάθονται στην παραλία με τα ονόματά τους γραμμένα σε πράσινο θαλάσσιο γυαλί πίσω τους.

Και παρόλο που είναι μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά, η Swank απέρριψε την ιδέα ότι μπορεί να αισθάνεται πιο κουρασμένη από τις νεότερες μητέρες.

«Νομίζω ότι υπάρχει εξάντληση ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι», είπε στο Page Six. «Μπορείς να είσαι στα 20 σου και να είσαι ακόμα κουρασμένη που είσαι νέα μαμά».Έγκυος Hilary Swank.Εκτός από τη μητρότητα, η Swank αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας της ταινίας “Ordinary Angels”.

Η ταινία σκηνοθετημένη από τον Jon Gunn βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας κομμώτριας που ονομάζεται Sharon Stevens (Swank) από το Louisville, Ky. Μαζί με την κοινότητα, βοηθά τον χήρο πατέρα Ed Schmitt (Alan Ritchson) όταν μαθαίνει ότι η 5χρονη κόρη του, Michelle (Emily Mitchell), χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος.Hilary Swank in "Ordinary Angels."«Πάντα προσπαθώ να είμαι έτσι», είπε. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ζεις μια ζωή με καλοσύνη. Δεν σημαίνει ότι το κάνεις πάντα».

Η Swank πρόσθεσε ότι προσπαθεί να ζήσει σύμφωνα με τον παλιό χρυσό κανόνα.

«Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά να συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους όπως θέλουμε να μας φέρονται. Τότε νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε ξανά καλοσύνη».

Σίγουρα θα ταυτιστείς με την Hilary Swank: Η ζωή της με τα δίδυμα παιδιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Melania Trump: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 78 ετών

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι- Πότε θα αφεθεί ελέυθερη

HerNews ka

Jelqing: Φρενίτιδα με τη viral τάση – Άνδρες τραβούν το πέος τους για να μεγαλώσει

HerNews ka