HerNews.gr
Διεθνή

Σίγουρα θα ταυτιστείς με την Hilary Swank: Η ζωή της με τα δίδυμα παιδιά της

Η Hilary Swank αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένη που είναι μαμά διδύμων 10 μηνών κατά την εμφάνισή της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

«Είναι το καλύτερο σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε χαμογελώντας. «Είναι περισσότερη χαρά και πιο διασκεδαστικό και πιο εξαντλητικό – είναι περισσότερα από ό,τι πίστευα ποτέ ότι θα ήταν».

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο ένδοξο. Είναι ό,τι πιο ασυνήθιστο».Η Χίλαρι Σουάνκ κάθεταιΗ 49χρονη Hilary Swank αποκάλυψε επίσης ότι η κόρη της, Aya, αρχίζει να λέει μικρά λογάκια.

«Λέει “Γεια, γεια, γεια”, σε όλα», εξήγησε με περηφάνια. Η ηθοποιός αστειεύτηκε επίσης ότι στην Aya της αρέσει να γρυλίζει και «πραγματικά δεσμεύεται».Η Hilary Swank μιλάει στο "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"Εν τω μεταξύ, είπε ότι στον γιο της, αρέσει να δείχνει τα πράγματα και να αναφωνεί: «Α!»

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, μοιράστηκε τα ονόματα των παιδιών της για πρώτη φορά , δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να κάθονται στην παραλία κοιτάζοντας το νερό με τα ονόματά τους γραμμένα στην άμμο.Hilary Swank reveals twin son and daughters names Η Hilary Swank καλωσόρισε τα δίδυμα της τον Απρίλιο του 2023 με τον σύζυγό της, Philip Schneider, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.

Ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Οκτώβριο του 2022 στο “Good Morning America”.

Την Πρωτοχρονιά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που το μακροχρόνιο όνειρό της να γίνει μαμά έγινε πραγματικότητα.Έγκυος η Χίλαρι Σουάνκ«Χορεύοντας στη Νέα Χρονιά, με τόσες πολλές ευλογίες από το 2023, που με έχουν αφήσει με δέος και κατάπληξη και βαθιά ευγνωμοσύνη για τη μαγεία που εμφανίστηκε σε αφθονία, παντού γύρω μου, με κάθε τρόπο», έγραψε στο Instagram.

«Ξεκινώντας προφανώς, με τις ευλογίες των μικρών παιδιών μου, που κάνουν την κάθε μέρα, την καλύτερη μέρα ποτέ».

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ανακοίνωσε το πρώτο του Trooping The Color και νέους τίτλους για την βασιλική οικογένεια

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Την παντρεύτηκε για 12 ημέρες και της αφήνει 10 εκατ. δολάρια!

Her News

Jennifer Lopez – Ben Affelck: Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στο κόκκινο χαλί

HerNews ka