HerNews.gr
Διεθνή

Η Jennifer Lopez βιώνει την χειρότερη περίοδο: Οικονομικές αποτυχίες & προβλήματα στον γάμο της

Πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αντιμετώπιζαν κάποια συζυγικά προβλήματα. Ένα ακόμα θέμα που σχολιάζεται είναι ότι η J-Lo έχει επηρεαστεί περισσότερο από την κατάσταση, και αυτή τη στιγμή την επηρεάζει τόσο συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι «υπερβολικά αγχωμένη» για τις «καταστροφικές πωλήσεις» για τη ζωντανή περιοδεία της This Is Me εν μέσω των προβλημάτων στον γάμο της. Πηγές είπαν ότι τα εισιτήρια «ακόμη και σε πολύ μειωμένες τιμές, δεν είναι περιζήτητα» και αυτό δεν είναι καλά νέα για εκείνη, καθώς προφανώς όλα προκλήθηκαν από τη σύγκρουση με τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Υπάρχει ανησυχία για τις συνέπειες που προκαλούν τα ζητήματα του γάμου και οι αναφορές δείχνουν ότι ακόμη και ο μάνατζέρ της «κατηγόρησε τους πάντες γύρω του για τις χαμηλές πωλήσεις, παρόλο που έκανε την περιοδεία μαζί με το Live Nation».

Αλλά ακόμα κι αν η Jennifer Lopez είναι η πρώτη στη σειρά που επηρεάζεται με πολλούς τρόπους από τις κακές πωλήσεις εισιτηρίων, δεν είναι η μόνη που νιώθει άγχος και πίεση από αυτό που συμβαίνει.

Πηγές ανέφεραν ότι δεν ήταν μόνο “μεγάλο λάθος” να βάλουμε την 54χρονη τραγουδίστρια σε μια περιοδεία “αυτού του μεγέθους”, αλλά και ο Ben Affleck αισθάνθηκε άσχημα για τις χαμηλές πωλήσεις και δεν ξέρει τι να κάνει για να το διορθώσει αυτό, τουλάχιστον όχι ακόμα.

«Ο Ben μισεί τόσο πολύ να είναι στη δημοσιότητα και είναι τσαντισμένος που παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, λόγω της προσοχής που φέρνει και η Jennifer», εξήγησε η πηγή.

Ο Ben Affleck εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα του

Ο Ben Affleck άφησε τη βέρα του γάμου του πίσω την Παρασκευή, τροφοδοτώντας τις φήμες ότι αυτός και η Jennifer Lopez κατευθύνονται προς τον χωρισμό.

Το TMZ τράβηξε αποκλειστικές φωτογραφίες του 51χρονου σταρ, με το αριστερό του χέρι να ήταν εμφανώς «άδειο» κάτι που προκάλεσε τεράστιο σοκ στο Χόλιγουντ.

Αυτή η αποκάλυψη είναι η πρώτη από τότε που οι φήμες για χωρισμό έγιναν πρωτοσέλιδο νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα. 

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δύσκολα τα πράγματα για το ζευγάρι – Οδεύουν στον χωρισμό;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η «ζηλιάρα» Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν με τον Ben Affleck

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ: Βρήκε «ύποπτα» μηνύματα στο κινητό του Μασίν Γκαν Κέλι

Her News

Φλόριντα: Πως μία τολμηρή σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι από τα χέρια του πατριού – κακοποιητή του

Her News