HerNews.gr
Διεθνή

Η Jennifer Lopez ζητά «εκδίκηση» από τον Ben Affleck: Στοχεύει την τεράστια περιουσία του

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Η Jennifer Lopez φέρεται να ζητά οικονομική ανταπόδοση από τον Ben Affleck, στοχεύοντας την περιουσία του 150 εκατομμυρίων δολαρίων μετά τον πλούσιο τρόπο ζωής τους μαζί.

Σύμφωνα με πηγές, η τραγουδίστρια αισθάνεται ότι πρέπει να αποζημιωθεί για την κάλυψη των περισσότερων εξόδων τους κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους.

Παρά τη δική της καθαρή περιουσία 400 εκατομμυρίων δολαρίων, η Jennifer Lopez είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιό της από τον Ben Affleck.Οι πηγές αποκαλύπτουν ότι ο Affleck , γνωστός για τη λιτότητά του, συχνά παραπονιόταν για το κόστος που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής τους, αφήνοντας την Jennifer Lopez να πληρώσει το λογαριασμό.

«Η Jennifer πλήρωσε πολλά από τα έξοδα του γάμου τους», είπε μια πηγή στο RadarOnline.com. «Συγκεντρώνει όλους αυτούς τους λογαριασμούς ιδιωτικών τζετ, ξενοδοχεία, γεύματα, ρούχα, καφετέριες, βενζίνη».

«Το υψηλό κόστος ζωής έγινε με τα χρήματά της. Πλήρωσε για αυτήν την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν επίσης».

Αυτή η οικονομική ανισορροπία έχει τροφοδοτήσει την επιθυμία της Lopez για ανταπόδοση. Ο φημολογούμενος χωρισμός του ζευγαριού μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου ανέδειξε πόσο φέρεται ότι ο Ben Affleck βασιζόταν οικονομικά στη  σύζυγό του.

«Ζητάει πλήρη απογραφή των δαπανών της σε σχέση με αυτά που ξόδεψε εκείνος και θέλει πίσω όλα τα χρήματα που «επένδυσε»», ισχυρίστηκε ο γνώστης.Το τέλος μιας πολυτελούς εποχής

Οι φήμες ότι η Jennifer Lopez σχεδίαζε να πάρει τη μισή περιουσία του Ben Affleck ξεκίνησαν αφού πέρασε την 4η Ιουλίου μόνη στο Χάμπτονς, με τον ηθοποιό να μην φαίνεται πουθενά.

Παρόλο που και οι δύο εθεάθησαν να φορούν τις βέρες του γάμου τους, πηγές αναφέρουν ότι ο γάμος τους έχει «λήξει εδώ και μήνες» και επίκειται διαζύγιο.

Πηγές κοντά στη Jennifer Lopez αποκαλύπτουν ότι αισθάνεται προδομένη και είναι έτοιμη να παίξει σκληρά στη διαδικασία διαζυγίου.

«Δεν είναι αυτή που εγκατέλειψε τον γάμο τους και νιώθει προδομένη και είναι έξω “για αίμα”», είπε μια πηγή. «Αν είχε μείνει στο γάμο σαν καλό παιδί, δεν θα την πείραζε. Αλλά την εγκατέλειψε και τελικά, η Jennifer πάντα ανταμείβεται».

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Αποκαλύφθηκαν οι πιθανοί λόγοι για το διαζύγιό τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Αυτό είναι το look που φόρεσε για να καθίσει δίπλα στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Μισούσε την εμφάνισή της πριν ποζάρει για το Playboy

HerNews ka

Angelina Jolie: Φέρεται να θέλει να καταστρέψει τη ζωή και την εικόνα του Brad Pitt

HerNews ka