HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Μελίνα Μακρή έχει… μάτι: “Φοράω τα αγαπημένα μου σουτιέν με ραμμένα φυλαχτά”

Η Μελίνα Μακρή πιστεύει πολύ στο μάτι και μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε και πού έχει τα φυλαχτά της για να αποφεύγει το μάτιασμα.

Μελίνα Μακρή: “Άμα πιστεύεις στο μάτι, μετά σου γίνεται έμμονη ιδέα”

«Εγώ συνέχεια παίρνω τη θεία μου να με ξεματιάσει, έχει απηυδήσει η γυναίκα. Άμα πιστεύεις στο μάτι, μετά σου γίνεται έμμονη ιδέα και σε ματιάζουν συνέχεια. Φοράω πάντα τα αγαπημένα μου σουτιέν με ραμμένα φυλαχτά πάνω, για να μην με ματιάζουν. Είναι μπεζ και μαύρο και ανάλογα το ρούχο, μπαίνουν. Τα φυλαχτά είναι πάντα στο μέρος της καρδιάς, ραμμένα αριστερά», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή είπε στη συνέχεια: «Το μάτι με χτυπάει στα παπούτσια, χαλάνε όλα. Μάλλον τσαγκάρης με ματιάζει».

Μελίνα Μακρή: «Στην Αμερική με μπέρδεψαν με τη Lady Gaga»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είμαι διατεθημένος να παραμείνω στην εκπομπή, αλλά αν μας πάρουν 10 Ιουλίου εγώ θα κολυμπάω κάπου»

HerNews ka

Χάρης Χριστόπουλος για τα παιδιά του: «Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου»

HerNews ka

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Θα ήμουν στενάχωρη παρουσία για μια ψυχαγωγική εκπομπή»

georgegsp