HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη»

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων», αποκάλυψε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Όπως λέει η ίδια:

«Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος, τώρα έχασα τον αδελφό μου από πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».Για την προσωπική της ζωή η Ηλιάνα Μαυρομάτη αναφέρει:

«Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι».

Για τα επαγγελματικά της:

«Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά στο HerNews για τους διάσημους γονείς της, την ψυχοθεραπεία και τον Βασίλη Μπισμπίκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Tο όνομα της νέας εκπομπής της και οι συνεργάτες της

georgegsp

Νατάσσα Μποφίλιου: “Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, που έχει κατασταφεί η ψυχή του”

HerNewskl

Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte – Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious»

HerNews ka