HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που την αγχώνει τώρα που έγινε ο γιός της 5 μηνών

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν από 5 μήνες φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το “νουνίτο” της όπως το αποκαλεί, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος, μέχρι και τώρα που έχει στην αγκαλιά της τον γιό της, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται καθημερινά στιγμές με το παιδί της και διάφορες ανησυχίες της με τους ακόλουθους της.

Το πρωί της Παρασκευής 9/6 ο μικρός της γιός έκλεισε 5 μήνες στη ζωή και με ένα Instagram Story της, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε στους ακόλουθους της τι είναι αυτό που την αγχώνει.

«Το νούνι σήμερα έγινε 5 μηνών. Μετά το γυμναστήριο πάμε στον παιδίατρο. Έχω λίγο άγχος γιατί ξεκινάμε και τα φαγάκια σιγά σιγά, μέχρι τώρα του δίνω μόνο γαλατάκι», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας άνοιξε τις πόρτες από το ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον γιο της

georgegsp

Kevin Hart: Σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από τραυματισμό του σε αγώνα NFL

HerNews ka

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το συγκινητικό «αντίο» του Δημήτρη Ουγγαρέζου

georgegsp