HerNews.gr
Ελλάδα

Ίσμα Τουλάτου: Στην εντατική το μωρό της δημοσιογράφου που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τρεις ημέρες πριν γεννήσει

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και στους οικείους της, ο ξαφνικός θάνατος της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου τρεις ημέρες μάλιστα πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ο Θεοδόσης Πάνου έδωσε μέσα από την εκπομπή “Αταίριαστοι” τις πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο της Ίσμας Τουλάτου.

«Η δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της. Είπε “δεν αισθάνομαι καλά”. Άμεσα έσπευσε στο σπίτι ο γυναικολόγος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έδωσαν μάχη οι γιατροί για να μπορέσουν να γλιτώσουν το μωρό με καισαρική», ανέφερε ο Θεοδόσης Πάνου στο ρεπορτάζ.

«Το μωράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια θανάτου της 49χρονης Ίσμας Τουλάτου». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Κίνηση ανθρωπιάς εν όψει Χριστουγέννων για τη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών & άνεργων ναυτικών

HerNews ka

Τι θα γίνει με τους γάμους; Ισχύει το όριο των 100 ατόμων;

Her News b

Κολωνός: Η μητέρα φέρεται να ζητoύσε από την 12χρονη να της βρει χρήματα – Τι έγραφε στα μηνύματα

georgegsp