HerNews.gr
Social News

Jason Momoa: Full in love λίγο καιρό μετά το διαζύγιο – Η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

Ο Jason Momoa επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Adria Arjona αναρτώντας φωτογραφίες γεμάτες αγάπη με την ηθοποιό, πέντε μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από τη Lisa Bonet.

Ο Momoa δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών τη Δευτέρα από το ταξίδι του στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τον ηθοποιό να τυλίγει γλυκά τα χέρια του γύρω από την Arjona ενώ δειπνούσαν με φίλους σε ένα φιλόξενο ιαπωνικό εστιατόριο.Jason Momoa και Adria Arjona.

Ο Jason Momoa και η Adria Arjona δίπλα στον ωκεανό.Ο 44χρονος ηθοποιός του «Aquaman» έλαμπε καθώς κρατούσε κοντά του την αγαπημένη του.

Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Jason Momoa και η Adria Arjona φαίνονται να ενώνουν τα χέρια και να γελούν δίπλα στον ωκεανό καθώς ο άνεμος φυσάει τα μαλλιά τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Ιαπωνία, είσαι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μου έσκασες το μυαλό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους όσοι άνοιξαν τα σπίτια τους, φτιάχνοντας αναμνήσεις με νέους φίλους και παλιούς φίλους, μοιράζοντας άλλη μια εκπληκτική περιπέτεια με την mi amor».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Ο ηθοποιός του «Game of Thrones» βρισκόταν στην Ασία για τα γυρίσματα της σειράς μοτοσυκλετών του με τη Harley-Davidson, «On the Roam». 

Η Πορτορικανή ηθοποιός είναι το πρώτο πρόσωπο που βγαίνει ανοιχτά ο Jason Momoa από τότε που τελείωσε τον γάμο του.

Αυτός και ο σταρ του “Cosby Show” χώρισαν τον Ιανουάριο του 2022 μετά από έξι χρόνια γάμου.

Σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Momoa έβγαινε με την Eiza González , αν και κανένας σταρ του Χόλιγουντ δεν επιβεβαίωσε την κατάσταση της σχέσης του.

H Lisa Bonet υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τη Momoa δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο και συμβιβάστηκαν την ίδια μέρα.

Jason Momoa: Έμεινε άστεγος μετά το διαζύγιό του – «Μένω στο δρόμο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπαράκ Ομπάμα: Γιορτάζει τα 60ά γενέθλια της συζύγου του με τον πιο τρυφερό τρόπο

HerNews ka

Λένα Μαντά: «Έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της

HerNews ka

Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες με κατακόκκινα μαλλιά που «έριξαν» το Instagram

Her News