HerNews.gr
Διεθνή

Jason Momoa: Έμεινε άστεγος μετά το διαζύγιό του – «Μένω στο δρόμο»

Ο Jason Momoa αποκάλυψε ότι ζει στο δρόμο μετά το διαζύγιό του με τη Lisa Bonet.

«Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», είπε ο σταρ του «Aquaman» στο «Entertainment Tonight» την Τετάρτη. «Μένω στο δρόμο».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι εργάζεται στο ντοκιμαντέρ «On the Roam», το οποίο ακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει στις ΗΠΑ.

«Είμαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές εντυπωσιάζονται όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις.Τζέισον Μομόα

«Μου αρέσει η ιδέα να είμαι απλώς με καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω τη τέχνη μου, που είναι το γύρισμα, και μετά να τους δείχνω. Και έτσι, νομίζω ότι κάνοντας αυτό για τόσο καιρό, έπρεπε να είμαι περίεργος για αυτό».

Εν τω μεταξύ, ο Jason Momoa αποκάλυψε ότι ο νομαδικός τρόπος ζωής του θα συνεχιστεί για το άμεσο μέλλον καθώς στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα του «Minecraft».

Ο Momoa διευθέτησε το διαζύγιό του με τη Bonet Monday – λίγο αφότου κατέθεσε τα νομικά έγγραφα. Το πρώην ζευγάρι είχε καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τα συζυγικά τους δικαιώματα και την κοινή περιουσία τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση, η Bonet ζήτησε την κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Yang (@jeanneyangstyle)

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού αναφέρθηκε ως «μη αμφισβητούμενο», που σημαίνει ότι κανένας από τους δύο δεν σκοπεύει να τσακωθεί στο δικαστήριο.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν για δύο χρόνια πρωτού ηθοποιός αποφασίσει να επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

«Μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας», ανακοίνωσαν σε κοινή δήλωση στο Instagram τον Ιανουάριο του 2022.

«Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: H πρώτη καλλιτέχνης που κατέχει και τις δέκα θέσεις του Top10 του Billboard!

HerNewskl

Σακίρα: Αποκαλυπτική για τον χωρισμό της με τον Πικέ – «Πίστευα στο μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Έχασε τη νομική μάχη για αστυνομική προστασία στη Βρετανία

HerNews ka