HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Η «αιχμηρή» απάντηση σε δημοσιογράφο που ρώτησε για τις φήμες διαζυγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jennifer Lopez κρατάει «σιγή ιχθύος» για την κατάσταση της σχέσης της με τον Ben Affleck.

Η τραγουδίστρια “απασφάλισε” απαντώντας σε έναν δημοσιογράφο που της ζήτησε να μιλήσει για τις φήμες διαζυγίου κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης τύπου στην Πόλη του Μεξικού για την επερχόμενη ταινία της «Atlas» την Τετάρτη.

«Ξέρεις καλύτερα από αυτό», απάντησε με ένα σύντομο χαμόγελο, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον λογαριασμό του El Gordo y la Flaca.

Η Jennifer Lopez βρίσκεται σε μια περιοδεία Τύπου για την επερχόμενη ταινία της στο Netflix εν μέσω φημών ότι αυτή και ο Ben Affleck οδεύουν προς το διαζύγιο.

Την Τρίτη, παρακολούθησε τη δεύτερη πρεμιέρα της ταινίας στο Μεξικό μόνη της, ενώ ο Ben Affleck φωτογραφήθηκε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αργότερα το ίδιο βράδυ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο ηθοποιός, 51 ετών, «συνήλθε» και συνειδητοποίησε ότι ο γάμος του με την τραγουδίστρια, έχει τελειώσει.«Αισθάνεται ότι τα  τελευταία δύο χρόνια  ήταν απλώς ένα όνειρο και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Οι φήμες χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν την περασμένη εβδομάδα, αφού φωτογραφίες που έλαβε η Page Six έδειχναν τον Affleck να φεύγει από ένα σπίτι στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, όπου φέρεται να μένει χωριστά από την J.Lo.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez διέψευσαν τα δημοσιεύματα καθώς έκαναν κοινή εμφάνιση την Κυριακή για να παρακολουθήσουν μια κινηματογραφική εκδήλωση στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός εθεάθη επίσης να λαμβάνει κλήση από την “Jennifer Affleck” ενώ οδηγούσε, παρόλο που η τραγουδίστρθα καθόταν δίπλα του στη θέση του συνοδηγού.

Το δίδυμο, που είχε αρραβωνιαστεί στο παρελθόν πριν χωρίσει, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022.

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Εντοπίστηκαν μαζί την ώρα που οι φήμες για χωρισμό «οργιάζουν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Roberts: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια των παιδιών της

HerNewskl

Irina Shayk για Tom Brady: «Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω»

HerNews ka

Καμίλα: Πως το στέμμα που θα φορέσει στη στέψη του Καρόλου θα τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β’;

HerNews ka