HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Μόνη της αλλά με καλή διάθεση για ακόμη μια φορά στο κόκκινο χαλί

Μια άλλη μέρα, άλλη μια πρεμιέρα του «Atlas» χωρίς τον Ben Affleck. Η Jennifer Lopez περπάτησε σόλο στο κόκκινο χαλί στην Πόλη του Μεξικού την Τρίτη εν μέσω αυξανόμενων εικασιών ότι οδεύει στον χωρισμό.

Η ηθοποιός έδειξε λίγο δέρμα με λευκό σιφόν φόρεμα που θύμιζε νυφικό, το οποίο διέθετε βαθιά λαιμόκοψη και ψηλό σκίσιμο.

Η Jennifer Lopez ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια, με τα μαλλιά της να πλαισιώνουν το πρόσωπό της σε ένα έντονο updo.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ενώ τα χέρια της νικήτριας Grammy κρύβονταν κυρίως από τα βολάν του φορέματός της, φαινόταν η βέρα της.

Ο Ben Affleck φορούσε επίσης τη βέρα του γάμου του ενώ βρισκόταν στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, την ίδια μέρα, σύμφωνα με το People. 

Η απουσία του ηθοποιού έρχεται μια μέρα αφότου έχασε την πρεμιέρα της ταινίας στο Χόλιγουντ για να γυρίσει το «The Accountant 2».

Η Lopez φόρεσε επίσης λευκά στην εκδήλωση της Δευτέρας, συνδυάζοντας ένα crop top με μια μαύρη φούστα σε ένα σύνολο δύο κομματιών Greta Constantine.

Ενώ το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει τις απανωτές φήμες ότι είναι στα χωρίσματα, η Lopez έκανε «like» σε μια σημαδιακή ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν μπορείς να χτίσεις μια σχέση με κάποιον που είναι αποσυνδεδεμένος από τον εαυτό του», έγραφε το post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όχι μόνο ο Ben Affleck ζει στο Brentwood της Καλιφόρνια από «την περασμένη εβδομάδα περίπου», αλλά η Jennifer Lopez ψάχνει σπίτι στο Λος Άντζελες.

Ben Affleck: Στρέφεται στην πρώην σύζυγό του για να τον βοηθήσει με την Jennifer Lopez

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η σύντροφος του αποκάλυψε ότι υπέστη επιπλοκή μετά τον τοκετό

HerNews ka

Jennifer Lopez: Γιατί κρατάει με «νύχια και με δόντια» τον γάμο της με τον Ben Affleck;

HerNews ka

Madonna: Εξακολουθεί να είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη – Περνά τον περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι

HerNews ka