HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Προωθεί προϊόντα ομορφιάς χωρίς τη βέρα της!

Χρυσές Σφαίρες 2024: To υπέροχο μανικιούρ της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez έβγαλε τη βέρα της για να προωθήσει τη σειρά της JLo Beauty καθώς οι φήμες χωρισμού συνεχίζουν να μαστίζουν τον γάμο της με τον Ben Affleck.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι της στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της σειράς ομορφιάς της την Τρίτη.

Καθισμένη σε μια ξαπλώστρα για το προωθητικό βίντεο, η Jennifer Lopez μιλάει απευθείας στην κάμερα καθώς ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να «επιδείξουν περισσότερο αυτό το δέρμα» για να νιώσουν «σιγουριά» αυτό το καλοκαίρι.

Η Jennifer Lopez χωρίς τη βέρα της.

Η Jennifer Lopez χωρίς τη βέρα της σε ένα διαφημιστικό βίντεο για την JLo Beauty.Στο κλιπ διάρκειας ενός λεπτού, η τραγουδίστρια φοράει ένα σορτς με ροζ μπλουζάκι. Ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό look με ένα ζευγάρι χρυσές wedge γόβες και ροζ αποχρώσεις Gucci.

Παρά το γεγονός ότι δεν φορούσε τη βέρα της στο κλιπ, η Jennifer Lopez την φορούσε για την διαφημιστική της καμπάνια για το Coach σε εικόνες που κοινοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Η ανάρτηση ήρθε μόλις μία ημέρα αφότου τα ξένα μέσα λένε ότι «ο γάμος της J.Lo και του Affleck έχει τελειώσει εδώ και μήνες».Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται δημοσιεύματα, είναι χώρια από τον Μάρτιο, αλλά ο Ben Affleck είναι «πολύ προστατευτικός με την Jennifer».

Οι αναφορές ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο άρχισαν να εμφανίζονται όταν η Jennifer Lopez παρευρέθηκε σόλο στο Met Gala τον περασμένο Μάιο.

Επίσης, δεν τη συνόδευσε στην πρεμιέρα του νέου της έργου στο Netflix, «Atlas».

Από τότε, το ζευγάρι φέρεται να έχει βάλει  προς πώληση την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.Η Jennifer Lopez χαμογελά σε μια selfie με τον Ben Affleck.Εν τω μεταξύ, ο Affleck μένει σε ξεχωριστό σπίτι  από τη σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε το 2022, και έχει βγάλει τη βέρα του σε πολλές περιπτώσεις.

Η Jennifer αργότερα  ακύρωσε την περιοδεία της, “This Is Me… Live”,, “για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έμα Στόουν: Από το Met Gala στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό η οσκαρική ηθοποιός

Her News b

Άννα Σορόκιν: Αποφυλάκιση υπό όρους για τη fake κληρονόμο του Netflix

Her News

Πρωτομαγιά: Που «έπιασαν» το Mάη οι ελληνίδες Celebrities;

Her News