HerNews.gr
Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Διασώστες απεγκλώβισαν βρέφος από πλημμυρισμένο σπίτι – BINTEO

Συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί πολιτών από τις πλημμυρισμένες περιοχές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, με πολλές από αυτές να παραμένουν για 8η ημέρα πνιγμένες κάτω από το νερό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα, κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ σώζει ένα βρέφος από πολυκατοικία που έχει πλημμυρίσει, με το νερό να φτάνει στον λαιμό του διασώστη που μετέφερε το μωρό σε ασφαλές μέρος.

Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης ακούγεται η μητέρα του νεογέννητου να κλαίει και να αγωνία για τη μεταφορά του παιδιού της σε ασφαλές σημείο.

Ο διασώστης, με το βρέφος ψηλά στα χέρια, το μεταφέρει εκτός του πλημμυρισμένου κτιρίου σε ασφαλές σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιβωτός: «Είχα τα €347.000 στο σπίτι για να τα… μετρήσω» λέει η Πρεσβυτέρα

georgegsp

Στο ΚΑΤ ο Σωτήρης Τσιόδρας έπειτα από ατύχημα

georgegsp

Σωτήρης Τσιόδρας: αντιεπιστημονικές ανοησίες, ενώ δεν έχουν ιδέα πώς γίνεται η σύγκριση των δεδομένων”

Her News b