HerNews.gr
Μόδα

Καμίλα: Η στολή στέψης της Βασίλισσας τίμησε την επέτειο γάμου της κόρης της Laura Lopes

Όταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έγινε επίσημα βασιλεύων μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Μαΐου 2023, η Καμίλα στέφθηκε επίσης στο πλευρό του. Φυσικά, το στέμμα της — Queen Mary’s Crown — ήταν το επίκεντρο του συνόλου της, αλλά η εμφάνισή της είχε μια άλλη ιδιαίτερη λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί: ένα αφιέρωμα στην κόρη της, Laura Lopes.

Την ίδια μέρα που ο Κάρολος έγινε επικεφαλής της Αγγλίας, η Λόρα γιόρτασε την 17η επέτειο του γάμου της με τον Χάρι Λόπες, τον οποίο παντρεύτηκε στις 6 Μαΐου 2006.

Για να τιμήσει το ορόσημο στη ζωή της κόρης της, η Καμίλα φόρεσε τη στολή της περιουσίας, η οποία ήταν κεντημένη με κρίνο της κοιλάδας , το ίδιο λουλούδι που η Laura Lopes έφερε στην ανθοδέσμη της την ημέρα του γάμου της.

Αυτό το είδος λουλουδιών όχι μόνο εμφανίστηκε στον γάμο της κόρης της, αλλά εμφανίστηκε και στην ανθοδέσμη της Camilla όταν παντρεύτηκε τον Charles το 2005. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ σημείωσε ότι το κατακόκκινο βελούδινο άμφιο είχε διάφορους τύπους λουλουδιών που εμφανίζονται στο κέντημα, όπως η μυρτιά.

Σύμφωνα με το People , η στολή της Καμίλα τίμησε επίσης τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Φορούσε τη στολή της Πολιτείας της Ελισάβετ και το κέντημα περιείχε πολλά από τα αγαπημένα λουλούδια του πρώην μονάρχη, σύμφωνα με το PureWow.

Η στολή παραγγέλθηκε από την Ελισάβετ που τη φόρεσε φορέσει στη δική της στέψη το 1953, αναφέρει το People . Από τότε, έχει διατηρηθεί και ο ράφτης Ede και ο Ravenscroft το έχουν προσαρμόσει. 

Όταν η κόρη της Καμίλα παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της στην εκκλησία St. Cyriac’s στο Wiltshire της Αγγλίας, η ανθοδέσμη της με κρίνο της κοιλάδας ταίριαζε τέλεια με το κομψό νυφικό της.

Για την ανταλλαγή όρκων της, η Laura φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα από ιβουάρ μεταξωτό σιφόν από την Anna Valentine, Hello! αναφέρθηκε εκείνη την εποχή. 

Η Laura Lopes χρησιμοποίησε την ίδια σχεδιάστρια νυφικών με την Καμίλα για τον γάμο της με τον Τσαρλς. Έκλεισε την εμφάνισή της με μια διαμαντένια τιάρα που ανήκε στην οικογένεια της Camilla και διαμαντένια σκουλαρίκια.

Ο γάμος τους ήταν μια βασιλική υπόθεση, με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Η Laura Lopes είναι το δεύτερο παιδί της Καμίλα από τον πρώτο της γάμο με τον Άντριου Πάρκερ-Μπόουλς. 

Αυτή και ο αδελφός της, Τομ Πάρκερ-Μπόουλς, μεγάλωσαν στο Wiltshire της Αγγλίας. Για το σχολείο, η Laura παρακολούθησε το St. Mary’s Shaftesbury, ένα καθολικό οικοτροφείο για κορίτσια και το Heywood Preparatory School, σύμφωνα με το Hello!
Στη συνέχεια, σπούδασε ιστορία τέχνης στο Oxford Brookes University και συνέχισε να διευθύνει τη Space Gallery στο Λονδίνο και να γίνει συνιδρυτής της Eleven, μιας γκαλερί καλών τεχνών στη Βελγκραβία, αναφέρει το outlet. Από τότε που παντρεύτηκαν, η Λόρα και ο Χάρι έχουν τρία παιδιά: την Ελίζα, τον Γκας και τον Λούις.

Όταν η Καμίλα είπε «I do» στον Κάρολο ένα χρόνο πριν από την κόρη της, έφερε επίσης κρίνο της κοιλάδας στο μπουκέτο της. 

Το μπουκέτο της νύφης περιλάμβανε κίτρινα, μοβ και λευκά primroses με ένα κλαδάκι μυρτιάς επιπλέον. Σύμφωνα με την The Telegraph , η διάταξη των λουλουδιών ήταν δώρο ενός καλοθελητή στην Κορνουάλη. 

Το Lily of the Valley ήταν επίσης μια δημοφιλής επιλογή για άλλες βασιλικές νύφες. Για παράδειγμα, η Γκρέις Κέλι έκανε μια ρύθμιση της άνθισης όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό το 1956.

Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασαν το λουλούδι στις γαμήλιες ανθοδέσμες τους, καθώς και άλλες ποικιλίες.

Βασιλιάς Κάρολος: Τι δείχνει το επίσημο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας – Άντριου και Χάρι οι μεγάλοι απόντες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Longchamp: Η νέα δερμάτινη σειρά Mailbox μας ταξιδεύει σε μια νέα φιλοσοφία

Her News

Jacquemus x Nike: Η συνεργασία- έκπληξη που αλλάζει την έννοια του sportwear

HerNewskl

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

HerNewskl