HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Τι δείχνει το επίσημο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας – Άντριου και Χάρι οι μεγάλοι απόντες

Τα επίσημα φωτογραφικά πορτρέτα της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ παρουσίασε χθες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και σήμερα τα βρετανικά μέσα τα αναλύουν. Το βασικό πορτρέτο απεικονίζει τον νέο μονάρχη στην Αίθουσα του Θρόνου με όλα τα σύμβολα της εξουσίας του Στέμματος.

Το οικογενειακό πορτρέτο

Κυκλοφόρησε επίσης πορτρέτο του Καρόλου με την Καμίλα, αλλά και του βασιλικού ζεύγους με τα υπόλοιπα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένεια – το οποίο και αποτελεί σήμερα το βασικό θέμα συζήτησης.

Μεγάλοι απόντες Άντριου και Χάρι

Στο επίσημο οικογενειακό πορτρέτο, στα δεξιά του Καρόλου στέκεται η αδελφή του (το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας μαζί με Ουίλιαμ και Κέιτ και απολύτου εμπιστοσύνης του βασιλιά) πριγκίπισσα Άννα μαζί τον σύζυγό της Αντιναύαρχο Σερ Τίμοθι Λόρενς.

Στα αριστερά της Καμίλα, βρίσκεται ο πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχος του Θρόνου Ουίλιαμ με την σύζυγό του και μελλοντική βασίλισσα, Κέιτ Μίντλετον.

Όπως αναλύουν royal experts, το οικογενειακό πορτρέτο δείχνει ότι ο Κάρολος είναι «ένας βασιλιάς που έχει σταθερή άποψη» και προβάλλει μια «αδυνατισμένη μοναρχία (με λιγότερα ενεργά μέλη)».

Επίσης περιστοιχίζεται από ανθρώπους στους οποίους μπορεί να βασιστεί – και η θέση της αδερφής του Άννας στα δεξιά του «δεν είναι τυχαία», εξηγούν.

Μεγάλοι απόντες από το πορτρέτο -όπως και από τον εξώστη του Μπάκιγχαμ- είναι οι πρίγκιπες Άντριου και Χάρι, ξεκάθαρο μήνημα, σε επίπεδο θεσμού, ότι δεν ανήκουν στην ενεργή βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Αυτή είναι η Ιρίνα, ζούσε στη Μπούκα και είχε όνειρα»: Η γυναίκα με τα κόκκινα νύχια, θύμα της σφαγής

Her News

Τζο Μπάιντεν: Γίνεται 81 ετών & σημειώνει νέο ρεκόρ ως ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ

HerNews ka

Χιου Τζάκμαν: Χώρισε με την Ντέμπορα Λι Φέρνες μετά από 27 χρόνια γάμου

Her News