HerNews.gr
Μόδα

Katy Perry: Έπαθε «Bianca Censori» – Νέα άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

Η Katy Perry έδειξε την πιο τολμηρή πλευρά της για ακόμη μια φορά, καθώς έφτασε στο σόου του Balenciaga με ένα γούνινο παλτό την Τετάρτη.

Η 39χρονη τραγουδίστρια ανέβασε την “επικινδυνότητα” επιλέγοντας να μη φορέσει σουτιέν ή μπλουζάκι στην αποκαλυπτική εμφάνιση για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Αφού οι πηγές απάντησαν στις εικασίες ότι το Ozempic ήταν η αιτία για τη νέα σωματική αλλαγή της Katy Perry, η σταρ έδειξε με καμάρι τους κοιλιακούς της.

Η τραγουδίστρια συνδύασε την εμφάνισή της με σκισμένες μπότες ψευδαίσθησης που έδιναν την εντύπωση ότι είναι ασορτί καλσόν και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Το λουκ ήταν απλώς το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα που έχει φορέσει η Katy ενώ παρακολουθούσε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι. 

Την Τρίτη, η σταρ βγήκε έξω με ένα μπουφάν “ψευδαίσθησης” με ζωγραφισμένο ντεκολτέ. Συνδύασε το υπερρεαλιστικό σακάκι με ένα κομψό μαύρο παντελόνι, επίσης με ζωγραφισμένο σχέδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Τη Δευτέρα, η Katy Perry εντυπωσίασε με έναν τζιν κορσέ και μάξι φούστα, που ήταν καλυμμένη με τρύπες.

Έκανε το ντεμπούτο της με το funky look λιγότερο από 24 ώρες μετά την  έκπληξη της εμφάνισής της στην πασαρέλα της Vogue World  για  την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το ταξίδι της Katy στο Παρίσι έρχεται μέρες αφότου πόζαρε με ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι για να προωθήσει τη μεγάλη της μουσική επιστροφή. 

Η τραγουδίστρια πυροδότησε εικασίες σχετικά με το αδυνάτισμά της, που φαίνεται από τη φωτογραφία, και κάποιοι αμφισβήτησαν αν χρησιμοποίησε το Ozempic.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The L’Wren Scott Collection :Τα ρούχα από τη συλλογή της διάσημης σχεδιάστριας σε δημοπρασία

Her News b

Dior: Το νέο πρόσωπο του αρώματος J’adore είναι η τρανς, Jin Xing

Her News b

Kendall Jenner: Έφερε ξανά στο προσκήνιο τα αγαπημένα μας claw clips

HerNewskl