HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της – Θα επιστρέψει σύντομα;

Οι αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μέχρι το επόμενο έτος είναι ανακριβείς, λένε πηγές στο Vanity Fair, και ενώ η Daily Mail ανέφερε ότι η Κέιτ θα μπορούσε να επιστρέψει το φθινόπωρο, δεν έχει προγραμματιστεί επίσημη ημερομηνία επιστροφής.

Σύμφωνα με μια καλά τοποθετημένη πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα, «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη. Θα είναι όταν η Κάθριν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά, δεν τίθεται θέμα».Ενώ έχει αναστείλει όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με την εργασία, η Κέιτ κρατήθηκε ενήμερη για την έκθεση ορόσημο που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Royal Foundation Center for Early Childhood και τη σχετική επιχειρησιακή ομάδα εργασίας του , με έναν βοηθό να αποκαλύπτει προηγουμένως ότι είχε διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε σχετικά. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον τόνισε ότι η είδηση ​​δεν πρέπει να θεωρείται ως παράδειγμα της επιστροφής της στη δουλειά.

Ανώτερος βασιλικός βοηθός είπε στην Daily Mail: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε σχετικά.

Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δέσμευση που έχει αναλάβει – ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής της… αυτό θα είναι το επίκεντρο. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στη δουλειά».

«Αλλά ήμασταν πραγματικά ξεκάθαροι ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει συμμετάσχει σε επίσημα βασιλικά καθήκοντα από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η μακρόχρονη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρείται ένας από τους λόγους που ήθελε να μεταδώσει τα νέα για τον καρκίνο της μέσω βίντεο. Σύμφωνα με τις πηγές της ιστοσελίδας, η Κέιτ ήθελε ο κόσμος να δει ότι τα πήγαινε καλά.

Πηγές κοντά στην πριγκίπισσα είπαν στο Vanity Fair ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία περνάει από ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας, έχει «περάσει τα δύσκολα» (σ.σ. turned the corner στο πρωτότυπο) με τη θεραπεία της τις τελευταίες εβδομάδες και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση που ανέχεται το φάρμακο και στην πραγματικότητα τα πάει πολύ καλύτερα», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική στιγμή. Όλοι έχουν μαζευτεί γύρω της, ο Ουίλιαμ, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδερφός της».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η σπάνια αποκάλυψή του για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Απαιτεί μια «συγγνώμη» από τον Ουίλιαμ πριν επανενωθεί με τη βασιλική οικογένεια

HerNews ka

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News

Jennifer Lopez: Μιλά για τις προηγούμενες καταχρηστικές σχέσεις της – «Έπιασα πάτο»

HerNews ka