HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η σπάνια αποκάλυψή του για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε μια αισιόδοξη ενημέρωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης της με τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη βόρεια Αγγλία την Τρίτη, ένας βασιλικός υποστηρικτής ρώτησε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, πώς είναι η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους υπό το φως των ειδήσεων.

«Σε πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η γυναίκα και τα παιδιά σου;» ρώτησε ένας ανήσυχος θαυμαστής, ο οποίος ήταν ντυμένος με τη βρετανική σημαία, σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο Ουίλιαμ απάντησε ευγενικά: «Όλα πάνε καλά, ναι, ευχαριστώ. Όλα καλά», χτυπώντας ευγενικά τη γυναίκα στον ώμο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις για την Κέιτ Μίντλετον, προσθέτοντας: «Εννοώ πραγματικά, η Κάθριν;», στο οποίο ο Γουίλιαμ επανέλαβε: «Ναι, πάμε όλοι καλά».

Ο μελλοντικός βασιλιάς επιδόθηκε σε έναν αυθόρμητο περίπατο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο James’ Place Newcastle, ένα κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών ανδρών στην πόλη Newcastle-Upon-Tyne.

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, ο Ουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα για πρώτη φορά από τότε που αποκαλύφθηκε η διάγνωση του καρκίνου της Μίντλετον.

Στις 18 Απριλίου, ο πρίγκιπας πήγε στη φιλανθρωπική οργάνωση τροφίμων Surplus to Supper στο Surrey, όπου μίλησε με εθελοντές και βοήθησε στην κουζίνα.Κέιτ Μίντλετον.Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε στη Sun λίγο αργότερα ότι η εμφάνιση του Ουίλιαμ ήταν μια ένδειξη ότι οι βασιλιάδες επέστρεφαν σε κάποια αίσθηση κανονικότητας.

«Οι βασιλιάδες συνειδητοποιούν ότι κάθε πράγμα που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε ο βασιλικός σχολιαστής στις 20 Απριλίου, προσθέτοντας: «Αν η Κάθριν ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περιμένει».

Η Μίντλετον σόκαρε τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο στις 22 Μαρτίου, όταν αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο – τον οποίο ανακάλυψε μετά από μια  μεγάλη επέμβαση στην κοιλιά  τον Ιανουάριο.Κέιτ Μίντλετον.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα συγκινητικό βίντεο.

«Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη».

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έτσι γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Συνεχίζει να στηρίζει τη δράση του Art Hub – Πανέμορφες τοιχογραφίες στο Γυμνάσιο της Αστυπάλαιας

HerNews ka

NASA: Μαύρη τρύπα “καταβροχθίζει” περιπλανώμενο αστέρι – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News

Βραβεία Όσκαρ 2023: Η Ακαδημία απέτισε φόρο τιμής στην Ειρήνη Παπά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου (Βίντεο)

HerNews ka