HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Πήρε εξιτήριο – Τα νεότερα για την υγεία της

Τη Δευτέρα 29/1, η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο του Λονδίνου μετά την επέμβαση στην κοιλιά της στις 16 Ιανουαρίου. Αναμένεται να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι της στο Windsor, όπου μένει μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ  με τα τρία παιδιά τους.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Κάνει καλή πρόοδο», ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον σε δήλωση τη Δευτέρα. «Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγές του παλατιού είπαν στο PEOPLE την περασμένη εβδομάδα, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε τη σύζυγό του, ότι η πριγκίπισσα Κέιτ «τα πήγαινε καλά» μετά την επέμβαση.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα Κέιτ υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη μέρα.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες», συνεχίζει η δήλωση. «Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενους αρραβώνες της. Ανυπομονεί να επαναφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους, το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσαν.

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vanessa Hudgens: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Cole Tucker!

HerNews ka

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

HerNews ka

Γαλλία: Σφοδρές αντιδράσεις για την 20χρονη νικήτρια των καλλιστείων επειδή έχει… κοντά μαλλιά

HerNews ka