HerNews.gr
Διεθνή

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

Kate Middleton

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, το ισπανικό κανάλι Telecinco μετέδωσε ένα νέο επεισόδιο του ‘Fiesta’, ενός προγράμματος που κάνει ανασκόπηση των επίκαιρων κοινωνικών και πολιτικών γεγονότων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, όπου αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο χωρίς πολλές πρόσθετες πληροφορίες από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στο «Fiesta», αποκάλυψαν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα γύρω από την υπόθεση υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια αν δεν προχωρήσει η ανάρρωση όπως θα έπρεπε, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», ​​σχολίασε ένας από τους συντελεστές.

«Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών… Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Η απάντηση δεν ήταν καθησυχαστική και εγείρει ίντριγκες για το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», εξομολογήθηκαν δημοσιογράφοι από το τραπέζι των συζητήσεων.

Επίσημη δήλωση για την Κέιτ Μίντλετον από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

«Η Βασιλική της Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», ανακοίνωσε ο Βασιλικός Οίκος, χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη πάθηση της Κέιτ Μίντλετον.

Ήταν τέτοια η σύγχυση που προκλήθηκε από αυτή τη δήλωση που οι αξιωματούχοι έπρεπε να εκδώσουν άλλη μια, αρνούμενη κάθε είδους καρκινική ασθένεια της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», κατέληξε το “Fiesta”.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που αποκάλυψε τη διάγνωσή του ενώ η Κέιτ την κράτησε κρυφή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνω από 500 νεκροί μετά από βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα

HerNews ka

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς τον στέλνει σε δίκη – Για πρώτη φορά ποινική δίωξη σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Her News