HerNews.gr
Διεθνή

Kelly Clarkson: Αποκάλυψε το πως κατάφερε να χάσει 60 κιλά

Η Kelly Clarkson παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ένα φάρμακο απώλειας βάρους για να μεταμορφώσει το σώμα της.

Ενώ συνομιλούσε με τη Whoopi Goldberg, σχετικά με την πρόσφατη μεταμόρφωσή της με τη βοήθεια του φαρμάκου απώλειας βάρους για τον διαβήτη Τύπου ΙΙ Mounjaro , η Kelly Clarkson παραδέχτηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει και εκείνη χάπια.

«Έχω χάσει πολλά κιλά επίσης», είπε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο «The Kelly Clarkson Show».

«Το δικό μου είναι διαφορετικό από ό,τι υποθέτουν οι άνθρωποι, αλλά τελικά αναγκάστηκα να το κάνω κι εγώ επειδή το αίμα μου έγινε τόσο άσχημα».Η εκπομπή Kelly Clarkson

Η εκπομπή Kelly ClarksonΕνώ η Kelly Clarkson αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε το αγαπημένο φάρμακο απώλειας βάρους των διασημοτήτων, το Ozempic , δεν αποκάλυψε τη συνταγή που έπαιρνε.

«Ο γιατρός μου με κυνηγούσε για δύο χρόνια και είπα “Όχι, το φοβάμαι”. Έχω ήδη προβλήματα με τον θυρεοειδή», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Όλοι πιστεύουν ότι είναι Ozempic – δεν είναι – είναι κάτι άλλο, αλλά είναι κάτι που βοηθά στη διάσπαση του σακχάρου. Προφανώς, το σώμα μου δεν το κάνει σωστά».

Η Clarkson ισχυρίστηκε ότι δεν συνειδητοποίησε πόσο υπέρβαρη ήταν μέχρι που άρχισε να χάνει λίγο βάρος.

Θυμήθηκε ότι έβλεπε ένα βίντεο με τον εαυτό της και αναρωτήθηκε: «Ποια είναι αυτή;»

«Το πιο βαρύ μου, ήμουν 92 κιλά και είμαι 1,60 μέτρα σε ύψος», πρόσθεσε η μαμά δύο παιδιών. «Είναι αστείο γιατί οι άνθρωποι υποθέτουν, «Α, πρέπει να ήταν μίζερη και καταθλιπτική ή οτιδήποτε άλλο», και εγώ είπα, “Όχι, δεν ήμουν”».

Κέλυ Κλάρκσον

Η Goldberg – η οποία παραδέχτηκε προηγουμένως ότι χρησιμοποίησε το Mounjaro αφού ζύγιζε 136 κιλά – συμφώνησε με τη δήλωση της Clarkson ότι το ταξίδι απώλειας βάρους τους έγινε με «σταδιακό» ρυθμό.

Ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει το ποσό βάρους που έχασε, το Extra TV ανέφερε ότι έχει χάσει 60 κιλά.

Τον Νοέμβριο του 2023, κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε το Ozempic για να αδυνατίσει, αφού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της αδυνατισμένης σιλουέτας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η δημιουργός των επιτυχιών απέδωσε την επιτυχία της στη δίαιτα και την άσκηση , λέγοντας στο People τον Ιανουάριο, «Έχασα βάρος επειδή άκουγα τον γιατρό μου – μερικά χρόνια δεν τον άκουγα».

«Και το 90% των περιπτώσεων είμαι πολύ καλή σε αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς μια πρωτεϊνική δίαιτα είναι καλή για μένα. Είμαι κορίτσι από το Τέξας, άρα μου αρέσει το κρέας — συγγνώμη, χορτοφάγοι στον κόσμο!»

Kelly Clarkson: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει βάρος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία των παιδιών τους

HerNews ka

Priscilla Presley: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με την κόρη της Lisa Marie – «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

HerNews ka

Cardi B: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δυσκολεύεται να βρει ρούχα

HerNews ka