HerNews.gr
Διεθνή

Kelly Clarkson: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει βάρος

Η Kelly Clarkson πιστώνει τη δίαιτα και την άσκηση για τον πρόσφατο μετασχηματισμό της στο αδυνάτισμα, παρά τους επικριτές που εικάζουν ότι εντάχθηκε στη μακρά λίστα των διασημοτήτων που χρησιμοποιούν φάρμακα για διαβητικούς για να χάσουν τα κιλά.

«Έχασα βάρος επειδή άκουγα τον γιατρό μου – μερικά χρόνια δεν το έκανα», είπε η Kelly Clarkson στο People σε μια νέα συνέντευξη εξωφύλλου.

«Και το 90% των περιπτώσεων είμαι πολύ καλή σε αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς μια πρωτεϊνική δίαιτα είναι καλή για μένα. Είμαι κορίτσι από το Τέξας, άρα μου αρέσει το κρέας, συγγνώμη, χορτοφάγοι του κόσμου!»

Η Kelly Clarkson αναγνώρισε επίσης ότι η μετακόμιση στο νέο της σπίτι στη Νέα Υόρκη τη βοήθησε να παραμείνει πιο δραστήρια.Κέλυ Κλάρκσον.

«Το περπάτημα στην πόλη είναι πολύ καλή προπόνηση», πρόσθεσε, αφού μετέφερε το ομώνυμο talk show της στο Μανχάταν πέρυσι.

Η συνέντευξη της Clarkson έρχεται εν μέσω συνεχούς διαδικτυακής συζήτησης ότι η αδυνατισμένη σιλουέτα της οφείλεται στα αποτελέσματα του αμφιλεγόμενου φαρμάκου για τον διαβήτη που χρησιμοποιείται επίσης για γρήγορη απώλεια βάρους.

Οι επικριτές άρχισαν να την κατηγορούν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023, όταν η Kelly Clarkson έδειξε την ανανεωμένη της σιλουέτα σε μια φωτογραφία της να απολαμβάνει λίγο παγωτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

«Οι θαυμαστές της αξίζουν να μάθουν την αλήθεια της απώλειας βάρους της», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος υπέθεσε, «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχασε τόσο βάρος τόσο γρήγορα. Φαρμακευτική αγωγή».

Ένας άλλος συμφώνησε, σχολιάζοντας: «Φαίνεται υπέροχη, αλλά φαίνεται ότι έχασε πολύ βάρος σε περίπου δύο εβδομάδες!».

Η Clarkson αρνήθηκε σθεναρά τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι πέτυχε απώλεια βάρους ακολουθώντας τη δίαιτα που υποστηρίζει ο γιατρός της.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Clarkson ασχολείται με το κυμαινόμενο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια. Το 2017, παραδέχτηκε ότι βίωνε σκοτεινές σκέψεις όταν έφτασε στο χαμηλότερο βάρος της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

«Όταν ήμουν πραγματικά αδύνατη, ήθελα να αυτοκτονήσω. Ήμουν μίζερη,  μέσα και έξω, για τέσσερα χρόνια της ζωής μου. Αλλά κανείς δεν νοιάστηκε, γιατί αισθητικά βγάζεις νόημα», είχε πει εκείνη την εποχή στο περιοδικό Attitude.

«Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για μένα. Νόμιζα ότι η μόνη διέξοδος ήταν να τα παρατήσω. Κατέστρεψα τα γόνατα και τα πόδια μου γιατί το μόνο που θα έκανα ήταν να βάλω ακουστικά και να τρέξω. Ήμουν στο γυμναστήριο όλη την ώρα».

Το επόμενο έτος, απέδωσε τη δραστική της απώλεια βάρους σε μια αλλαγή διατροφής, συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και μη ΓΤΟ τροφίμων.

«Διάβασα κυριολεκτικά αυτό το βιβλίο και το έκανα για αυτό το αυτοάνοσο νόσημα που είχα και είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή και τώρα όλα τα επίπεδά μου έχουν ανέβει ξανά», είπε στο «Extra» εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blake Lively: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ!

HerNewskl

Συγκινεί ο Ζελένσκι στα βραβεία Grammy: Οι δικοί μας μουσικοί τραγουδούν στους τραυματίες και τα νοσοκομεία

Her News b

Κέιτ Μίντλετον – Ρότζερ Φέντερερ: Τα viral video τους που δημιούργησαν την αίσθηση ότι “φλερτάρουν”

HerNews ka