HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του Kanye West ντυμένη σαν την Bianca Censori

Η Kim Kardashian άλλαξε ξανά την εμφάνισή της και κάποιοι λένε ότι η 43χρονη έφτιαξε αυτό το look για να ταιριάζει στα γούστα του πιο διάσημου πρώην της.

Σε νέες φωτογραφίες στο Instagram, η Kardashian φόρεσε μια ολόμαυρη εμφάνιση που έκανε άμεσες συγκρίσεις με το μοντέλο Bianca Censori – πιο γνωστή ως σύντροφος του Kanye West , με την οποία ο ράπερ άρχισε να βγαίνει μετά τη διάλυση του οκταετούς γάμου του με την Kardashian.

Οι θαυμαστές έχουν δει τις ομοιότητες με την Censori στις νέες φωτογραφίες της Kim Kardashian σε σχόλια που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τον αστέρα της τηλεόρασης να νιώθει κάπως άβολα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μια ύποπτη στιλιστική στροφή;

Το καρουζέλ των νέων φωτογραφιών της Kardashian  που δημοσιεύτηκε στο Instagram της την Δευτέρα, δείχνει την επιχειρηματία σε χαμηλό φωτισμό και φορώντας ένα ολομαύρο ντύσιμο, αγορέ ροζ μαλλιά και εντυπωσιακές σαγηνευτικές πόζες.

Προκάλεσε άμεσες συγκρίσεις με τη Bianca Censori, η οποία είναι με τον Kanye West από το 2022 και έχει τραβήξει την προσοχή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και τα προκλητικά της ντυσίματα.

Οι ακόλουθοι της Kardashian στο Instagram ξεκίνησαν τη συζήτηση αμέσως, αποκαλώντας τη νέα τολμηρή εμφάνιση «απευθείας από το playbook του Censori». Ένας άλλος μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι η Kim και ο Kanye «αγαπούνται ακόμα και αυτό φαίνεται».

Η Kim Kardashian και η Bianca Censori φαίνεται να σέβονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια σπάνιων δημοσίων εμφανίσεών τους μαζί. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν η μια δίπλα στην άλλη στο πάρτι ακρόασης του “Vultures 2 ” στο Σαν Φρανσίσκο , πριν από την τελευταία συνεργασία μεταξύ του West και του συναδέλφου του ράπερ Ty Dolla Sign , που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες σε πάγκους»

Her News b

Ο Sin Boy επέστρεψε – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον “θάνατό” του

Her News b

Ιρίνα Σάικ: «Είναι καταστροφικό αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Her News