HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Κουφός: «Θέλω να πάω στη Eurovision»

Κωνσταντίνος Κουφός: Την Πέμπτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο πάρτι του Waterbloom. Οι συμμετέχοντες και οι παρευρισκόμενοι μίλησαν στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Ο Φίλιππος Ιωάννου- «Fipster» είπε πως θεωρεί πως είναι προσβλητικό να του λένε ότι έγινε διάσημος επειδή είναι φίλος της Συνατσάκη.

«Είναι τραγικό να σχολιάζουν αρνητικά την Μαίρη επειδή είπε ότι η κόρη της θα διαλέξει η ίδια, το κοινωνικό της φύλο. Η Μαίρη δεν στεναχωρήθηκε, εκνευρίστηκε. Έχει κάνει 10 χρόνια ψυχοθεραπεία και απαντάει στα αρνητικά σχόλια με «κείμενα- κατεβατά».

Ο  Mc daddy δήλωσε πως το πιο ακριβό πράγμα που έχει στη ντουλάπα του το φοράει και κάνει 25.000 ευρώ.

«Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, θα ήμουν χορευτής σε στριπτιτζάδικο ή ποδοσφαιριστής.

Η Super Κική αναφέρθηκε στην influencer που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «για την influencer που λένε, δεν ήπαρxει… αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε».

«Έχω τηλεοπτικές προτάσεις… φοβεροί ψεύτες όλοι. Δεν έχει λεφτά η τηλεόραση. Αν έχεις μάθει στο influencer, δύσκολα μετακινείσαι».

Ο Κωνσταντίνος Κουφός δήλωσε πως θέλει να πάει στη Eurovision.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου για αποχώρηση Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα”

HerNewskl

Αποχώρηση βόμβα: Τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη!

georgegsp

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έγινε πρόταση για το Survivor με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα»

HerNews ka