HerNews.gr
DECORNEWS

Λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Πάρε ιδέες για το πως θα το στολίσεις

Το λευκό Χριστουγενιάτικο δέντρο, που μοιάζει λες και είναι χιονισμένο, είναι κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Το λευκό δέντρο παραπάμπει στο χιόνι, με τον κατάλληλο στολισμό και φωτισμό, μπορεί να γίνει πραγματικά εξαιρετικό γι αυτές τις γιορτές. Μπορεί να δώσει γιορτινή διάθεση και μίνιμαλ διακόσμηση στο σπίτι.

Με παλ αποχρώσεις στο λευκό Χριστουγενιάτικο δέντρο θα έχεις μια πιο ρομαντική διάθεση, ενώ με έντονα χρώματα έχεις ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο στυλ.

Με μπάλες και στολίδια σε χρυσό και ασημί, δημιουργείς ένα σικάτο αποτέλεσμα που όλοι θα θαυμάσουν αυτές τις γιορτές. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που μοιάζουν χιονισμένα είναι το trend που έχει κατακλύσει τα πιο in σπίτια με chic διακόσμηση.

Λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκά στολίδια

Μπορείς να διαλέξεις λευκά στολίδια για ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό αποτέλεσμα.  Ένα λευκό δέντρο κυριαρχεί ακόμα και μόνο με φωτάκια που έχουν λευκό φωτισμό. Για ένα μοντέρνο σπίτι, επέλεξε καλύτερα ένα λεπτό και ψηλό λευκό δέντρο που απλώς θα φωτίσεις με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

 

Λευκό δέντρο με μαύρα στολίδια

Αν θέλεις το δέντρο σου να γίνει μοντέρνο, στόλισε το με μαύρα στολίδια. Διάλεξε μόνο το μαύρο χρώμα για όλη τη διακόσμηση και το δέντρο σου θα είναι υπέροχο. Αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη..

Με χρυσά ή ασημένια στολίδια

Ιδανικός στολισμός είναι ο συνδιασμός του λευκού χριστουγεννιάτικου δέντρυο με ασημένια ή χρυσά στολίδια. Αν αγαπάς την απλότητα και την κομψότητα, διάλεξε χρυσά ή ασημένια στολίδια! Ταίριαξε τα μεταξύ τους ή επέλεξε μόνο ασημί ή μόνο χρυσές μπάλες.

Παλ αποχρώσεις σε λευκό δέντρο

Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια στα λευκά Χριστουγεννιάτικα δέντρα, αφού δημιουργούν μια ρομαντική διάθεση που εντυπωσιάζει. Διάλεξε αποχρώσεις όπως ροζ, κίτρινο, γαλάζιο, λευκό  και πράσινο για να φτιάξεις ένα μοναδικό δέντρο με μοναδικό στυλ και προσωπικότητα.  H λευκή βάση δημιουργεί τον τέλειο καμβά γιαγλυκές αποχρώσεις. Υπέροχο αποτέλεσμα δίνει το παστέλ ροζ, γαλάζιο αλλά και ροζ-χρυσό ή βεραμάν!

Κόκκινα, μπλε ή μωβ στολίδια στο λευκό σου δέντρο

Βάλε πολύχρωμα στολίδια σε έντονα χρώματα στο λευκό σου δέντρο και δημιούργησε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό δέντρο που σίγουρα θα θυμούνται όλοι. Για εσένα που αγαπάς τα πιο έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μοβ και το μπλε, τότε θα σου πω πως με ένα άσπρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζουν άψογα και συμπληρώνουν μοναδικά το ένα, το άλλο.

Μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα για μεγαλύτερη πολυχρωμία, ή λιγότερα για μοντέρνο και διαχρονικό στυλ.

Επέλεξε ένα χρώμα για όλη τη διακόσμηση ή ένα χρώμα σε διάφορες αποχρώσεις του για να “δέσει” η διακόσμηση.  Μπορεί να είναι ένα δυνατό χρώμα όπως, ένα ζωηρό ή ακόμη και ένα τολμηρό όπως το κόκκινο.

Και αν δεν ξέρεις απο που να ξεκινήσεις το στόλισμα, πατώντας ΕΔΩ θα μάθεις πως να στολίσεις σωστά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου, με Tips διακόσμησης που θα το κάνουν να ξεχωρίσει

 

Πηγή φώτο: Instagram

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να καθαρίσετε το σπίτι σας ώστε να λάμπει για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Στολισμός: Η φύση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας

Her News

5+1 αντικείμενα που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας

HerNews ka