HerNews.gr
Beauty

Λευκό eyeliner: Τρόποι για να το φορέσεις σωστά

Όλη η ομορφιά με το λευκό eyeliner κρύβεται στο γεγονός ότι είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό από μόνο του. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ωραιοποιήσει κάθε βλέμμα.

Το λευκό eyeliner μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε. Αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτή η γαλακτώδης απόχρωση μπορεί να φωτίσει την περιοχή των ματιών όταν εφαρμόζεται στην ίσαλο γραμμή του ματιού.

Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερο μπορεί να έχετε την τάση να το φορέσετε ως εναλλακτική λύση στα αξιόπιστα πιο σκούρα μολύβια σας.

Παρακάτω, οι ειδικοί αναλύουν γιατί πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό eyeliner και πώς να το βάλετε με τον σωστό τρόπο. 

Το λευκό eyeliner φωτίζει τα μάτια

Ο κύριος λόγος που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε λευκό eyeliner στην ίσαλο γραμμή είναι ότι θα δώσει στην περιοχή των ματιών σας μια λαμπερή λάμψη. Το λευκό έχει μια φωτεινή επίδραση στα μάτια, κάνοντας τα να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ξύπνια.

Η απαλή εφαρμογή λευκού eyeliner είναι το κλειδί

Αφού βάλετε το eyeliner ίσως χρειαστεί μια μπατονέτα, για να αφαιρέσετε την υπερβολική υγρασία από την εσωτερική ίσαλο γραμμή.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να πιέσετε κάτω από το μάτι και να αποκαλύψετε την εσωτερική ίσαλο γραμμή σας. Μετά απλά εφαρμόζετε το προϊόν.

Πάρτε το λευκό μολύβι ματιών σας και περάστε το μπρος-πίσω μερικές φορές μέχρι να πάρετε τον κορεσμό της λευκής χρωστικής που αναζητάτε.

Ένα λευκό μολύβι είναι το μυστικό σας όπλο

Από όλες τις επιλογές φόρμουλας χρωστικής, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι στην ίσαλο γραμμή. Μας αρέσουν τα μαλακά μολύβια που γλιστρούν εύκολα για την εσωτερική ίσαλο γραμμή. Ίσως να είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση υγρών ή τζελ καθώς μπορεί να ερεθίσουν το μάτι.

Συνδυάστε το λευκό eyeliner με μια ουδέτερη σκιά σε ζεστές καφέ αποχρώσεις. Έτσι, θα καθορίσετε τις γραμμές των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια ένα λευκό ή κρεμ μολύβι ματιών θα φωτίσει την γραμμή και τα  μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα.

Χρήσιμα tips για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Flipped hair: Το ιδανικό χτένισμα για τους γάμους του καλοκαιριού!

HerNewskl

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

HerNewskl