HerNews.gr
Beauty

Χρήσιμα tips για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

Προετοιμάστε σωστά το δέρμα σας για το καλοκαιρινό μακιγιάζ, προσέχοντας ιδιαίτερα τον ήλιο και τη ζέστη. Είτε περνάτε το καλοκαίρι σας στην πόλη, σε ένα νησί η στο χωρίο, η άνοδος της θερμοκρασίας και η έντονη ηλιοφάνεια μπορούν να φέρουν τον όλεθρο στο μακιγιάζ σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε μια υγιή επιδερμίδα και να πετύχετε τέλειο μακιγιάζ όλη την ημέρα; Ας το ανακαλύψουμε μαζί παρακάτω!

Το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα περιποίησης

Για να δημιουργήσετε μια καθαρή βάση στην οποία θα εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας, ξεκινήστε με ένα καθαριστικό για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά, ερεθιστικούς παράγοντες και περιβαλλοντικούς επιβλαβείς παράγοντες όπως η ρύπανση ή η γύρη.

Στη συνέχεια, περιποιηθείτε το δέρμα σας με μια δόση από ορό προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο για τη δική σας επιδερμίδα. Δύο καλά όμως συστατικά είναι η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ.

Συνεχίστε με ένα foundation που θα ενυδατώνει και θα γεμίζει το δέρμα σας. Καλό θα ήταν να δημιουργεί ένα φυσικό φινίρισμα και να είναι ελαφριά η φόρμουλα ώστε να επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει.

Για καλή εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο, ταμπονάρετε το foundation στο κέντρο του προσώπου σας και ανακατέψτε απαλά προς τα έξω χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή ένα πινέλο. Για να προσφέρετε περαιτέρω κάλυψη για ατέλειες, ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα του foundation στην συγκεκριμένη περιοχή κι ανακατέψτε ξανά απαλά.

Ολοκληρώστε το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ με μια ελαφριά πούδρα. Ιδανικά αν είναι εμπλουτισμένη με λάδι καρύδας και μεταλλικές χρωστικές, σίγουρα θα φωτίζει το δέρμα σας. Επίσης μια τέτοια φόρμουλα θα εξομαλύνει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας το δέρμα σας να φαίνεται απαλό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Άρωμα πούδρας: Καλλυντικά που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς

Her News

Kourtney Kardashian: Έκανε το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ

HerNewskl

Rihanna: Το levender chrome μακιγιάζ της είναι η απόλυτη έμπνευση για τις γιορτές

HerNews ka