HerNews.gr
Social News

Lindsay Lohan: Στη Μύκονο με τον σύζυγό της – “Έξαλλοι” με τους παπαράτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μύκονο βρέθηκε η Lindsay Lohan για ακόμη μια χρονιά μαζί με τον Άραβα σύζυγό της Bader Shammas, λίγο καιρό μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Η χολλυγουντιανή σταρ λατρεύει το νησί των Ανέμων και αποφάσισε να το επισκεφθεί και φέτος. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα γραφικά σοκάκια παρέα με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, τον συνεργάτη της, Πάνο Σπέντζο, και ένα φιλικό ζευγάρι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ αρχικά η φίλη της έβαλε το χέρι της μπροστά εμποδίζοντας τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο και τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο να την απαθανατίσουν, στην συνέχεια η ίδια η Lindsay Lohan έδωσε το πράσινο φως και φωτογραφήθηκε με την παρέα της.

Με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι οικονομολόγος, γνωρίστηκαν το 2021 παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα και ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο μικρούλης Luai, το όνομα του οποίου στα αραβικά σημαίνει “ασπίδα”.

Δείτε το βίντεο:

«Ήμουν τόσο δεμένη με τον Luai που η τελευταία μου σκέψη ήταν να ανέβω σε διάδρομο (γυμναστικής). Νιώθω ότι ασκούμε τόση πίεση στους εαυτούς μας να πρέπει να φαινόμαστε “καλοί” τόσο σύντομα, αλλά φαίνεσαι τόσο όμορφη μετά τον τοκετό», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.Η έγκυος Lindsay Lohan με μαύρο μαγιό.«Δώσε χρόνο στον εαυτό σου».

Τον επόμενο μήνα μετά τον τοκετό, η ηθοποιός μπήκε στα social media για να μοιραστεί μια εικόνα από το σώμα της μετά τον τοκετό.

«Είμαι τόσο περήφανη για όσα μπόρεσε να πετύχει αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα, της ανάρρωσης», έγραψε  στη λεζάντα τον Αύγουστο του 2023. «Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο!»

Lindsay Lohan: Δεν πιέζει το σώμα της να “ανακάμψει” μετά τη γέννηση του παιδιού της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Καρβέλας: Περιμένει το τρίτο παιδί του με την 31χρονη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου

Her News

Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της και το debate

Her News

Selena Gomez: Η νέα selfie που τρέλανε τους followers της

Her News