HerNews.gr
Διεθνή

Lindsay Lohan: Δεν πιέζει το σώμα της να “ανακάμψει” μετά τη γέννηση του παιδιού της

Η Lindsay Lohan, η οποία καλωσόρισε το πρώτο της παιδί , Luai, με τον σύζυγό της Bader Shammas τον Ιούλιο, είπε ότι δεν αισθάνεται πίεση να «ανακάμψει» μετά τη γέννα, καθώς πολλά αστέρια παίρνουν φάρμακα διαβητικών για να χάσουν βάρος.

«Όλοι γίνονται τόσο αδύνατοι τώρα», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Bustle που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.Η Lindsay Lohan για το Bustle.«Νιώθω ότι όλα κάνουν τον κύκλο τους ξανά, οπότε αυτή είναι η στιγμή και αυτό, επίσης, θα περάσει. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πίεση», πρόσθεσε, αναφερόμενη στην τρέλα των φαρμάκων για διαβητικούς που σαρώνει το Χόλιγουντ.

(Ένα φάρμακο για τον διαβήτη τύπου ΙΙ που εγχέεται μία φορά την εβδομάδα στο στομάχι, τον μηρό ή το χέρι που χρησιμοποιούν οι διάσημοι για να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος γρήγορα).

Καθώς πολλά αστέρια είναι θετικά για τη λήψη του φαρμάκου για να αποκτήσουν πιο αδύνατη σιλουέτα, η Lindsay Lohan μοιράστηκε ότι με χαρά δεν συμμετέχει.

Η έγκυος Lindsay Lohan κουβαλάει το μωρό της.

«Ήμουν τόσο δεμένη με τον Luai που η τελευταία μου σκέψη ήταν να ανέβω σε διάδρομο. Νιώθω ότι ασκούμε τόση πίεση στους εαυτούς μας να πρέπει να φαινόμαστε “καλοί” τόσο σύντομα, αλλά φαίνεσαι τόσο όμορφη μετά τον τοκετό», είπε.

«Δώσε χρόνο στον εαυτό σου».

Η Lindsay Lohan και ο Shammas καλωσόρισαν το αγοράκι τους το περασμένο καλοκαίρι στο Ντουμπάι, όπου το ζευγάρι – που παντρεύτηκε κρυφά  τον Απρίλιο του 2022 – διαμένει αυτήν τη στιγμή.

Τον επόμενο μήνα μετά τον τοκετό, η ηθοποιός μπήκε στα social media για να μοιραστεί μια εικόνα από το σώμα της μετά τον τοκετό.

Η έγκυος Lindsay Lohan με μαύρο μαγιό.«Είμαι τόσο περήφανη για όσα μπόρεσε να πετύχει αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα, της ανάρρωσης», έγραψε  στη λεζάντα τον Αύγουστο του 2023. «Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο!»

Η Lindsay Lohan, η οποία πόζαρε με ένα γαλάζιο φανελάκι και εσώρουχα μετά τον τοκετό για το στιγμιότυπο, στη συνέχεια πρόσθεσε ένα παιχνιδιάρικο νεύμα στην ταινία της το 2004 «Mean Girls».

«Το OOTD μου τον τελευταίο καιρό είναι τα @fridamom εσώρουχά μου μετά τον τοκετό. Επειδή δεν είμαι κανονική μαμά, είμαι μαμά μετά τον τοκετό», έγραψε.

Lindsay Lohan: Μας έδειξε τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε μονοχρωματικό μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Pink: Περιγράφει ότι σχεδόν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών πριν υπογράψει δισκογραφική συμφωνία

HerNews ka

Διεθνή: Θετά αδέρφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με την υποστήριξη των γονιών τους

HerNews ka

Snoop Dogg: Αποκαλύπτει ότι φοβάται τα άλογα – «Πάρτε τα μακριά μου»

HerNews ka