HerNews.gr
Slider Μόδα

LUMIÈRE: Εδώ θα βρεις τα πιο chic, διαχρονικά και minimal κομμάτια της φετινής σεζόν!

Το LUMIÈRE δημιουργήθηκε για όλες εκείνες τις γυναίκες οι οποίες αγαπούν την κομψότητα και αναζητούν την διαχρονική, κλασική μόδα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα αλλά και στις προσιτές τιμές.
Στο νέο eshop, που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, θα βρεις τα πιο chic ενδυματολογικά κομμάτια της φετινής σεζόν.

Έχοντας ως κυρία ιδέα την αυθεντικότητα, την διαχρονικότητα και την βιωσιμότητα, στο LUMIÉRE θα βρεις ξεχωριστά σχέδια από Greek Designers αλλά και από ιδιαίτερα Ευρωπαικά Brand, τα οποια σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUMIÈRE (@lumiere_ww)

LUMIÈRE σημαίνει φως!

Η πηγή έμπνευσης της επωνυμίας είναι η έκφραση «Το φως που υπαρχει μέσα μας»

Είναι μια μεταφορική έκφραση που αναφέρεται στην θετικότητα, την καλοσύνη και τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σε κάθε άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει την εσωτερική μας δύναμη και μας βοηθάει να συνδεθούμε με τους άλλους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο.

Στο LUMIÈRE ο μινιμαλισμός συναντά την κομψότητα

Η συλλογή διαθέτει κομψά, μινιμαλιστικά ρούχα, σχεδιασμένα για τη σύγχρονη γυναίκα που εκτιμά τόσο το στυλ όσο και την άνεση.

Κάθε κομμάτι με απλότητα και ευελιξία, καθιστά αβίαστη τη μετάβαση από τη μέρα στη νύχτα.

Είτε ντύνεστε για μια μέρα στο γραφείο, είτε για μια βραδινή έξοδο με φίλους, το κομψό καθημερινό μας ντύσιμο εξασφαλίζει ότι φαίνεστε αβίαστα καλοντυμένες! Ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή πατώντας ΕΔΩ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Φοξ: Ντύθηκε μόνο με… ζώνες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου!

HerNews ka

Met Gala 2022: H μοναδική εμφάνιση της Kim Kardashian με φόρεμα Marilyn Monroe

HerNewskl

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

georgegsp