HerNews.gr
Διεθνή

Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Έρχεται η σειρά του Netflix

Αυλαία ρίχνει απόψε ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Παρόλο που η, ίσως πιο πολυαναμενόμενη σειρά της σεζόν, είχε μόνο εννέα επεισόδια, κατάφερε να ταράξει το τηλεοπτικό κοινό που περίμενε με αγωνία κάθε επόμενο επεισόδιο.

Επίσης, έγινε η πρώτη ελληνική παραγωγή που πήρε το χρυσό εισιτήριο για το Netflix.

Απόψε γράφεται ο επίλογος μιας ιστορίας που καθρεφτίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η σειρά που αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από το κοινό για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον θαυμαστό ρεαλισμό με τον οποίο προσέγγισε και ανέδειξε πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα, βάζει άνω τελεία κρατώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό ζωντανό το ενδιαφέρον για τη συγκλονιστική πλοκή.

Maestro: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

“Να μ’αγαπάς”

Το φεστιβάλ ξεκινά. Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Κάθε επεισόδιο σαν ταινία μικρού μήκους

Το Maestro αρχικά ανακοινώθηκε για την προηγούμενη σεζόν. Μόλις εννέα επεισόδια αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς κάθε επεισόδιο θυμίζει ταινία μικρού μήκους. Αποφασισμένος να κάνει δυναμικό comeback στο Mega, ο Παπακαλιάτης κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Η είδηση για την συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στη σειρά «σκάει σαν βόμβα» και όλοι συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για απλή επιστροφή. Το καστ αρχίζει να αποκαλύπτεται. Το ίδιο και η κεντρική ιδέα. Το Mega εντάσσει την σειρά στον προγραμματισμό της σεζόν που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Η επίσημη ανακοίνωση

«O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…».

Ήρθε η σειρά του Netflix

Φυσικά, βασικό σημείο αναφοράς το γεγονός πως ο «Maestro» ανήκει εδώ και έναν μήνα στο Netflix. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα παγκοσμίως και αποτελεί και πρωτοτυπία για τη χώρα μας. Η σειρά θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Maestro: Στον κατάλογο του Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christina Applegate: Αποκαλύπτει ότι φοράει πάνες ακράτειας ενώ παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας

HerNews ka

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Emily Ratajkowski για το φιλί με τον Harry Styles: «Μερικές φορές απλά συμβαίνουν πράγματα»

HerNews ka