HerNews.gr
Μόδα

Μαγιό: Διάλεξε σωστά ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Η μεγαλύτερη δοκιμασία του καλοκαιριού είναι αυτή που έχει να κάνει με την εύρεση του κατάλληλου μαγιό, που να ταιριάζει ιδανικά στον σωματότυπό σου! Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες στο τί θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Αυτό που θα πρέπει όλες μας να λαμβάνουμε υπόψιν, είναι ότι το ιδανικό μαγιό είναι εκείνο που κολακεύει πρώτα το σώμα μας και έπειτα ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Μαγιό για σωματότυπο αχλάδι

Αν έχεις καμπύλες στους γοφούς και από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατη, όπως για παράδειγμα η Jennifer Lopez ή η Beyonce για να βρεις την τέλεια επιλογή, πρέπει να φροντίσεις να επιλέξεις ένα κομμάτι που θα εξισορροπεί την εικόνα σου και θα σε καλύπτει περισσότερο από την μέση και κάτω.

Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες που έχουν αυτόν τον σωματότυπο, είναι ότι επιλέγουν το κάτω μέρος να έχει φαρδύ ύφασμα στα πλαϊνά, κάτι που τραβάει την προσοχή στους γοφούς. Φρόντισε καλύτερα να τονίσεις το στήθος σου!

Μαγιό για σωματότυπο μήλο

Ο σωματότυπος αυτός μοιάζει με μήλο, καθώς όλο το βάρος μαζεύεται στην περιοχή της κοιλιάς και στη μέση. Άυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βρεις έναν τρόπο να καλύψεις την κοιλιά και να κάνεις την μέση σου να δείχνει λεπτή. Καλύτερα να επιλέξεις λοιπόν ένα ψηλόμεσο μπικίνι!

 

Μαγιό για όσες έχουν καμπύλες

Γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, γοφούς, μηρούς, σαν την Kim Kardashian, πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά ανάλογα με τον σωματότυπο τους. Αν δεν θέλεις να τονίσεις ακόμη περισσότερο τις καμπύλες σου, πρέπει να αποφύγεις τα monokinis και όσα δένουν με λεπτό κορδόνι στα πλαϊνά και επίσης καλό είναι να επιλέξεις κάποιο μαγιό που υποστηρίζει το στήθος σου.
Επιπλέον τα ασύμμετρα μαγιό και αυτά που έχουν πολλά χρώματα είναι ιδανική επιλογή!

Μαγιό για μικρό στήθος

Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να υπάρχει λιγότερο ύφασμα στο επάνω μέρος και εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία, όπως φιόγκοι ή κρόσσια. Αυτά θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους. Καλή επιλογή είναι ακόμα και τα τριγωνικά μαγιό, αλλά και όσα έχουν ενίσχυση και ανήκουν στην κατηγορία των push-up.

Μαγιό για μεγάλο στήθος

Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στο μαγιό σου είναι να μπορεί να το υποστηρίζει σωστά.  Προτίμησε την μπανέλα και τις ρυθμιζόμενες τιράντες. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξεις ένα κομμάτι με βολάν για να μην δίνει έμφαση εκεί, τα βολάν δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό σου!

Νεότερα Άρθρα

Ταξιδεύοντας στο πιο Pretty νησί της Ισπανίας – Εκεί που «γεννιούνται» τα Pretty Ballerinas

Her News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό τζιν σετ που έχουμε δει

HerNews ka

CHANEL: Η Métiers d’Art 2022 συλλογή παρουσιάστηκε στο Παρίσι

Her News