HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον πρόκειται να γίνει μια από τις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές του επόμενου έτους.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Προς το παρόν, ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές για την ταινία, αν και ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει αναλάβει να αποκαλύψει ποιος θα υποδυθεί τους βασικούς χαρακτήρες από τη ζωή του βασιλιά της ποπ.

Ποιος θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον;

Είναι ένας από τους ρόλους που μπορούν να σημαδέψουν τη ζωή ενός ηθοποιού. Και σε αυτή την περίπτωση, θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, καθώς υπεύθυνος για τη ζωή του βασιλιά θα είναι ο Τζαφάρ Τζάκσον, ανιψιός του ίδιου του Μαίκλ. Ο σκηνοθέτης δεν είχε καμία αμφιβολία και ο ίδιος ο ηθοποιός έχει ήδη δείξει κάποιες εικόνες στο Instagram του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaafar Jackson (@jaafarjackson)

«Είναι απίστευτα συναρπαστικό να βλέπεις τον Τζαφάρ να φέρνει στη ζωή τον Μαίκλ. Υπήρχε μια μεγάλη πνευματική σύνδεση όταν τον γνώρισα, παρατήρησα ότι έχει μια φυσική ικανότητα να τον μιμείται, καθώς και εξαιρετική χημεία με την κάμερα», είπε ο σκηνοθέτης στο Variety. 

Ήταν ο πρώτος από τους επιβεβαιωμένους ηθοποιούς, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε ποιος θα υποδυθεί τη μητέρα του.

Ποια θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον;

Για αυτήν την κορυφαία κυρία, έχουν επιλέξει μια πολύ πιο αναγνωρισμένη διεθνώς ηθοποιό. Είναι η Νία Λονγκ, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες όπως «The Best Man», «Big Momma’s House» και «Are We There Yet?». 

Ο σκηνοθέτης είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προσθήκη για τον ρόλο της Κάθριν Τζάκσον. Αυτή είναι η εκτίμηση του για το τι μπορεί να φέρει στην ταινία:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί της καθώς προσφέρει ό,τι έχει στον ρόλο της Κάθριν Τζάκσον: μια γυναίκα που ήταν η κόλλα της οικογένειας, ένας βράχος και η καρδιά της οικογένειας Τζάκσον στις καλύτερες και πιο ταραχώδεις στιγμές της». 

Ο Φούκουα ομολόγησε. Όλα φαίνονται έτοιμα για να βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2025 η βιογραφική ταινία του Βασιλιά της Ποπ.

Michael Jackson: Η βιογραφική του ταινία θα κυκλοφορήσει το 2025

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Maestro: Κατέκτησε κιόλας την 8η θέση στο Netflix- Η αποθέωση από τους θεατές στo Twitter!

HerNews ka

ARTme της Μαρίας Κορινθίου – Κυκλοφόρησε το 2o τεύχος του περιοδικού που αγαπάει τις τέχνες και τον πολιτισμό

Her News

Robert Downey Jr: “Έπαιρνα ναρκωτικά από 8 ετών, μου πήρε 20 χρόνια να καθαρίσω”

Her News