HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Michael Jackson: Η βιογραφική του ταινία θα κυκλοφορήσει το 2025

Η ιστορία του Michael Jackson έρχεται στη μεγάλη οθόνη του χρόνου.

Η Lionsgate ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη βιογραφική ταινία Michael θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου 2025. Το στούντιο κυκλοφορεί την ταινία στο εσωτερικό και η Universal κυκλοφορεί την ταινία διεθνώς. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει το Variety.

«Η ταινία Michael θα φέρει στο κοινό μια καθηλωτική και ειλικρινή απεικόνιση του λαμπρού αλλά πολύπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Η ταινία παρουσιάζει τους θριάμβους και τις τραγωδίες του σε μια επική, κινηματογραφική κλίμακα – από την ανθρώπινη πλευρά και τους προσωπικούς του αγώνες έως την αναμφισβήτητη δημιουργική του ιδιοφυΐα, που αποδεικνύεται από τις πιο εμβληματικές ερμηνείες του. Όπως ποτέ άλλοτε, το κοινό θα βιώσει μια εσωτερική ματιά σε έναν από τους πιο σημαντικούς, πρωτοπόρους καλλιτέχνες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος». 

Ο Antoine Fuqua του Training Day διευθύνει την επερχόμενη παραγωγή και ο ανιψιός του Micahel, Jaafar Jackson , θα τον υποδυθεί. Ο Jaafar είναι γιος του μεγαλύτερου αδελφού του Michael, Jermaine Jackson. Το σενάριο γράφτηκε από τον John Logan του Gladiator.

«Είναι παράξενο πόσο ο Jaafar μοιάζει με τον Michael», είπε ο Fuqua στο Entertainment Weekly . «Ακούγεται σαν αυτόν, χορεύει, τραγουδάει. Είναι πραγματικά παράξενο. Ο Graham King, ο οποίος είναι φανταστικός παραγωγός, τον βρήκε και μου τον σύστησε και έμεινα έκπληκτος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaafar Jackson (@jaafarjackson)

Η βιογραφική ταινία πρόκειται να καλύψει όλες τις πτυχές της ζωής του τραγουδιστή. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν η ταινία θα ασχοληθεί με τις διαμάχες του Jackson.

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ασκήθηκαν εναντίον του προς το τέλος της ζωής του και μετά το θάνατό του. Ο Michael Jackson πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών. 

Το 2003, συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής παρενόχλησης, αν και αθωώθηκε από αυτές τις κατηγορίες το 2005. Ο Jackson κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από δύο άτομα μετά τον θάνατό του το 2013. Το ντοκιμαντέρ του HBO του 2019 Leaving Neverland επανεξέτασε τους ισχυρισμούς.

Μάϊκλ Τζάκσον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

TikTok: Η απόλυτη τάση στα Social Media

Her News

Πάμελα Άντερσον: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

HerNews ka

Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» – Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Her News