HerNews.gr
Beauty

Μανικιούρ: Τα must χρώματα νυχιών για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για πιο λαμπερό και έντονο μανικιούρ. Αφήστε τις παστέλ αποχρώσεις και επιλέξτε φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα νυχιών. Εξάλλου υπάρχουν πολλές τολμηρές καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Εμείς σας προτείνουμε ιδέες για μανικιούρ με must χρώματα που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος!

Κόκκινο

Ξεχωρίστε με μια τολμηρή εμφάνιση στα νύχια διαλέγοντας ένα κόκκινο της φράουλας για το μανικιούρ σας. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα για όλο τον χρόνο, αλλά οι αλλαγές στις αποχρώσεις είναι που κάνουν τη διαφορά ανάλογα με την κάθε εποχή. Επιμείνετε σε ζεστές πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τιρκουάζ

Το τιρκουάζ είναι must χρώμα της καλοκαιρινής χρωματικής παλέτας για μανικιούρ. Ταιριάξτε τα vintage τιρκουάζ κοσμήματά σας με τα νύχια σας με έναν κορεσμένο και τολμηρό μπλε και πράσινο τόνο κοσμημάτων. Στα θετικά είναι ότι θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σας!

Neon πράσινο

Ένα ακόμη χρώμα στο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι. Το neon πράσινο ήταν ένα χρώμα που κυριάρχησε τη δεκαετία του 1960. Είναι ένα συγκλονιστικό μείγμα μεταξύ πράσινου και κίτρινου που φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό. 

Κοραλί

Μαζί με το τιρκουάζ, το κοραλί είναι ένα κλασικό καλοκαιρινό χρώμα νυχιών. Με ροζ και κίτρινους τόνους, αυτή η πορτοκαλί απόχρωση μπορεί να ταιριάξει με όλα τα είδη ρούχων και μαγιό. Αν θέλετε να κάνετε ένα μανικιούρ άκρως καλοκαιρινό, τότε αυτό το χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Κίτρινο

Οι μαργαρίτες είναι τόσο εμβληματικές για το καλοκαίρι και μπορείτε να βάλετε αυτό το κίτρινο στο επόμενο μανικιούρ σας. Επιλέξτε ένα βαθύ κίτρινο ή ένα πιο λαμπερό όπως τα ανοιχτόχρωμα κίτρινα πέταλά τους. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το να βάψετε τα νύχια σας κίτρινα την πιο ηλιόλουστη εποχή από όλες.

Μπλε

Όλες χρειάζονται ένα τολμηρό βραδινό χρώμα νυχιών για να τις καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη. Αντί να διαλέξετε ένα απαλό παστέλ ή ζεστούς τόνους, ξεχωρίστε με ένα λαμπερό μπλε μανικιούρ. 

Λαμπερά μαλλιά: Οδηγός περιποίησης και φροντίδας στα 40+

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τέσσερις τρόποι για να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου

Her News

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το 2024

HerNewskl