HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μανώλης Κονταρός: «Επειδή στερήθηκα τα παιδιά μου δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο θα έπρεπε να είμαι»

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση επισκέφτηκε το πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Μανώλης Κονταρός. Ο αγαπημένος μουσικός από την Κρήτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την μουσική του πορεία και την προσωπική του ζωή. 

Ο αγαπημένος μουσικός Μανώλης Κονταρός ζει στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά του.

Ερωτώμενος εάν θα ερχόταν να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα, απαντά πως αγαπά την Κρήτη, είναι φιλόξενη και δεν θέλει να φύγει από εκεί.

«Άλλωστε, λόγω δουλειάς τις μισές μέρες είμαι στην Αθήνα» συμπλήρωσε o ίδιος.

Ως μπαμπάς o Μανώλης Κονταρός δηλώνει πως έχει κακομάθει τα παιδιά του, λόγω του ότι παλιότερα δεν περνούσε πολύ χρόνο μαζί τους.

«Επειδή στερήθηκα τα παιδιά μου δεν είμαι τόσο αυστηρός, όσο θα έπρεπε να είμαι» προσέθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως όλα του τα παιδιά αγαπούν την μουσική, με την μικρότερη κόρη του μάλιστα να δείχνει πως ίσως και να ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά του.

«Εγώ θέλω τα παιδιά μου να πετύχουν στη ζωή τους, ό, τι έχουν ονειρευτεί» δήλωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απαντά στο ξέσπασμα της πρώην συζύγου του- «Κοιμόμασταν όντως χωριστά και ευθύνομαι εγώ»

HerNews ka

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλύτερα να μην έπαιζε ο Παπακαλιάτης στο “Maestro”, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων»

HerNews ka

Ελίνα Παπίλα: «Περίμενα την επίθεση που δέχτηκα, αλλά όχι τόσο έντονη»

georgegsp