HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»

«Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα». Αυτά είναι τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη για την προφυλακισμένη εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Την οποία δεν αποκαλεί καν με το όνομά της.

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα απορρίπτει τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Έτσι, απαντώντας στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη «είσαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της;»

Η απάντηση του Μάνου «παίζει» στο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να επικεντρώνεται για μια ακόμα Παρασκευή, στο θρίλερ της Πάτρας, δίνοντας στη δημοσιότητα το δεύτερος μέρος της συνέντευξης με τον πατέρα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας.

Μεταξύ άλλων, θα ακουστούν οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

georgegsp

Φωτιά: Έφτασε στα σπίτια στη Νέα Ζωή Μάνδρας – Έκκληση από το 112 στους κατοίκους να φύγουν

HerNews ka

Εγνατία Οδός: Πολύνεκρο δυστύχημα με ΙΧ που μετέφερε μετανάστες – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Her News b