HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της με τη νεογέννητη κόρη τους

Το πρώτο παιδί της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο ήρθε στη ζωή στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας μετά από μια δεκαετία αγώνων γονιμότητας και μάχης με τον καρκίνο στο πάγκρεας και γέμισε με χαρά την οικογένειά τους. Μάλιστα το όνομα που της έδωσαν είναι Αθηνά.

«Η χαρά που έφερε η Αθηνά σε αυτό το σπίτι… θέλω κι άλλο», δήλωσε η Μαρία Μενούνος σε πρόσφατη συνέντευξή της και πρόσθεσε «Είναι τόσο ωραία».

Γονείς έγιναν η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο - Οι πρώτες... |  People & Style ΕιδήσειςΗ Μαρία Μενούνοςαποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, έχουν «ένα καλό έμβρυο» αφού καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

Η παρουσιάστρια που πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πλέον η ζωή της άλλαξε ριζικά, δημοσίευσε την Κυριακή 23/7 ένα τρυφερό στιγμιότυπο την ώρα που ο σύζυγός της κρατούσε αγκαλιά την κόρη τους στο σαλόνι του σπιτιού τους.

«Οικογενειακό βράδυ Κυριακής», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει αν θέλει περισσότερα παιδιά μετά τη γέννηση της κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία- Άλλαξαν εισιτήρια τελευταία στιγμή

HerNews ka

Selena Gomez: Η υπόσχεση που έδωσε για την αλλαγή στο σώμα της

HerNews ka

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει live «Στη φωτιά το χέρι μου…» και ρίχνει το instagram

Her News