HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει αν θέλει περισσότερα παιδιά μετά τη γέννηση της κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας

«Θέλω άλλα 50 [παιδιά]», είπε η Μαρία Μενούνος στο Us Weekly Wednesday ενώ φωτογραφήθηκε με την κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Αθηνά.

«Η χαρά που έφερε η Αθηνά σε αυτό το σπίτι — θέλω κι άλλο», εξήγησε. «Είναι τόσο ωραία».

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, έχουν «ένα καλό έμβρυο» αφού καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

Μαρία Μενούνος

«Θα δούμε», είπε στο αν σκοπεύει να δώσει στην κόρη της ένα αδερφάκι. «Θα έπρεπε να είναι γρήγορο».

Η πρώην παρουσιάστρια του «Extra» παραμένει αισιόδοξη, λέγοντας στο περιοδικό ότι παρά τη «σκληρή» δεκαετία των αγώνων γονιμότητας της ίδιας και του Αντεργκάρο, πιστεύει ότι «όλα τα καλά πράγματα είναι μπροστά».

Ένα μήνα αφότου το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2017 , η Μενούνος είπε στο People ότι έψαχνε για παρένθετη μητέρα για να κάνει οικογένεια.

Μαρία Μενούνος και Κέβεν Αντεργκάρο

Έδωσε μια ενημέρωση τον Ιούλιο του 2021, λέγοντας ότι η διαδικασία «δεν λειτουργούσε» παρά το γεγονός ότι «προσπάθησαν τόσο σκληρά».

Ενώ περίμενε τη μικρή, η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου 3,9 εκατοστών, τμήματος του παγκρέατος, της σπλήνας, ενός ινομυώματος και 17 λεμφαδένων.

Γιόρτασε την ανάρρωσή της αποκαλύπτοντας τα σημάδια της από τη χειρουργική επέμβαση σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα, λέγοντας ότι η εικόνα της την κάνει να «χαμογελάει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

7 βήματα για να αυξήσεις τους followers στο Instagram

Her News

Παντρεύτηκε ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου στην Ύδρα

Her News b

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη – «Η ζωή είναι άδικη και απρόβλεπτη»

Vip Group