HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Σολωμού για την “κόντρα” του Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα: «Δεν με αφορά»

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, συνάντησαν την Μαρία Σολωμού το βράδυ της Τρίτης 10/10 όπου όπως ήταν αναμενόμενο, την ρώτησαν και για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του φημολογούμενου συντρόφου της Mente Fuerte, με την Δανάη Μπάρκα.

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους», απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Αναφορικά με τα «μαύρα σύννεφα» στη σχέση της με τον Mente Fuerte η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον στηρίζω. Είναι γελοία όσα ακούγονται»

Her News b

Ελένη Βουλγαράκη: Στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα από την επόμενη χρονιά – Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

HerNews ka

Δήμος Αναστασιάδης: «Πιστεύω στην γκαντεμιά – Πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω στροφές, πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο»

georgegsp