HerNews.gr
Διεθνή

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την Κέιτ Μίντλετον: «Θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις»

Η ομάδα της Κέιτ Μίντλετον μιλάει ανοιχτά υπό το φως των θεωριών συνωμοσίας που στροβιλίζονται για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις», λέει ο εκπρόσωπος της στο Page Six αποκλειστικά. «Αυτή η καθοδήγηση ισχύει».

Ο εκπρόσωπος επαναλαμβάνει ότι η Κέιτ Μίντλετον «τα πάει καλά».Η Kate Middleton ντυμένη στα ολόλευκαΕνώ η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέλαβε εκ νέου τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά προκάλεσε ανησυχία για άλλη μια φορά όταν δεν παρέστη στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου την Τρίτη για άγνωστους «προσωπικούς λόγους».

Το παλάτι, ωστόσο, επανέλαβε εκείνη την εποχή ότι η πριγκίπισσα «τα πήγαινε καλά».

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά την Πέμπτη σε συναγωγή του Λονδίνου, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση αντισημιτισμού.

«Τόσο η Κάθριν όσο και εγώ ανησυχούμε εξαιρετικά για την άνοδο ενός αντισημιτισμού», μοιράστηκε με την ομάδα.Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί από την ημέρα των Χριστουγέννων και οι εικασίες έχουν φτάσει σε πυρετό καθώς οι θεωρίες των χρηστών του Διαδικτύου κυμαίνονται από πλαστική χειρουργική μέχρι να είναι σε κώμα.

Την ώρα της εγχείρησής της, το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η μαμά των τριών παιδιών θα παρέμενε στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες και δεν θα αναλάμβανε τα δημόσια καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανακοίνωσε την ίδια στιγμή της χειρουργικής επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον ότι θα υποβαλλόταν σε μια διαδικασία ρουτίνας στον προστάτη του.

Αν και η ίδια η χειρουργική επέμβαση πήγε καλά, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε αργότερα ότι ο μονάρχης, 75 ετών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο.«Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις καλές ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε αργότερα ο Κάρολος σε μια δήλωση.

«Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση».

Αν και αρχικά ανέβαλε κάποιες εκδηλώσεις για να λάβει θεραπεία, ο βασιλιάς ανέλαβε ξανά τα καθήκοντά του την περασμένη εβδομάδα.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σκάνδαλο στη Γερμανία: Η πριγκίπισσα της Σαξονίας γίνεται η πρώτη αριστοκράτισσα που ποζάρει για το Playboy

HerNews ka

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πληγώνεται που η Κέιτ Μίντλετον κυνηγιέται από τον Τύπο όπως η μητέρα του

HerNews ka

Πρίγκιπας Λούις: Ξαναχτυπά με τον αξιολάτρευτο αυθορμητισμό του & εμείς δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε!

HerNews ka